2/7 anonim válasza:
Egyszer benyitottam egy borsod megyei személyen a budiba és egy dakota “hölgy” épp életet adott a hármas ikreinek.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 az komoly
ma 17:20
6/7 A kérdező kommentje:
Jöhetnek
ma 19:24
7/7 anonim válasza:
Egyetemen történt: Becsuktam a fülke ajtaját, zárat ráfordítottam, ami kattant is. Már végeztem, amikor valaki beront a teljesen üres mosdóba, mindegyik fülke ajtaja nyitva volt, de a nő ahhoz ment, ami csukva volt. Amiben én voltam. Kopogás és gondolkodás nélkül feltépi az ajtót, és nem tudom, melyikünk lepődött meg jobban, mert az ajtó amúgy ki is nyílt. Ő, mert látszólag eszébe sem jutott a kopogás, vagy én, mert hallottam, hogy rázárt az ajtó, a gyakorlatban ez mégsem történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!