Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudtok mondani kemény dízel...

Tudtok mondani kemény dízel sztorikat? Mikor szinte egy vagyont kellett a kocsira költeni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
haverom az 1.6-os dízel thalia-ját csináltatta,mert kiment neki benne a turbó 250k km után, meg telefújta olajjal a kipufogót meg mittomén mi volt. A lényeg,hogy adagolókat tisztítatta ki,meg csináltatott egy motorfelújítást (felfúrták a hengereket, hengerfejet köszörültek , hengerfejtömítés csere) meg még a jóisten tudja mit csináltatott. Lényeg,hogy 7 hónapig nem használta a kocsiját és kb 600.000-et költött rá. Utólag azt modnta,érdemesebb lett volna eladni.
2015. márc. 26. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyik haverom a PDTDi Passattal volt külföldön és az autópályán minden előjel nélkül leállt az autó.

Kihívta a trélert Mararországról ami kihozta neki a másik autóját, a Passatot meg hazavitte a szerelőhöz.

A külföldi kiruccanás után a másik autóval jött haza természetesen.

Nem tudom milyen összegbe fájt neki a dolog de gondolhatod hogy ha 1000-1500km-re kihívsz egy trélert az még baráti áron se kevés + autó javíttatása.

2015. márc. 26. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem éppen vagyonokat nem kellett költenem a w210-es mercimre de azért kinlódtam vele elég sokat!a "legendás" 290TD motorral vettem,mindenki mondta,hogy attól jobb motor nincs.......az első 3 hónapban nem is volt gond....majd csak utána jutott minden hónapra valami szarság:generátor,önindító,termosztát,légtömegmérő,nyomócső törés(ez többször is),klímakompresszor meg még millió dolog,aztán a végén az automata váltó is behányt........ez volt az utolsó csepp,ezt még megcsináltattam,és utána rögtön eladtam!!!
2015. márc. 26. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
38%

kemény dízel sztori...

F.szom kivan már evvel a dízelezéssel itt, van annyi fajta dízel, mint a fene, a legújabbaknak már csak annyi a köze hozzá, hogy nem gyertya gyújtja meg az anyagot.

Vagyont legfeljebb csak az újakra kell költeni, ha gond van vele, de ugyanúgy a benzinesekre is vagyont kell költeni, tökmindegy milyen, ha új, kb 2000-2005 utáni.

2015. márc. 26. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősnek Thalia még 100.000 km alatt turbó és kb fél üzemanyagoldali rendszer kuka. 3xx.xxx ft volt emlékeim szerint.

Nekem a VW TDI eddig gyakorlatilag hibátlan (60.000 km-t tettem bele én, 187.000 volt benne óra szerint amikor vettem)

2015. márc. 27. 07:45
 6/7 Dörmögő ***** válasza:
Én egyszer költöttem egy vagyont a dieselemre. Amikor megvettem.☺
2015. márc. 27. 07:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon sok autóm volt már, több mint a fele dizel volt, de ezekről a dizeles rémtörténetekről mindig csak a neten olvasok. Nekem a benzinmotorral sokkal több bajom volt mint a dizellel.
2015. márc. 27. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!