Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Székesfehérvár legjobb autósis...

Székesfehérvár legjobb autósiskolája? (Több info lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! A legjobb autósiskolát keresem Székesfehérváron. (B2)

Szempontok:

- Kedves, segítőkész oktatók.

- Szeptemberben kezdhetem el a vezetést mert akkor töltöm a 17. életévemet. Nem szeretnék hónapokat várni arra, hogy belekezdhessek kresz után a vezetésbe,

- Akár többször vezetni egy héten, a leggyorsabb jogsi szerzés érdekében.

- Viszonylag ne legyen nagyon drága.

Válaszokat nagyon köszönöm!

jan. 15. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem az iskolán múlik, hogy milyen az oktató, ők max a papirozást rendezik,meg beszedik a pénzt, az ár meg többnyire egyforma minden suliban, igaz én csak a motort csináltam Fehérváron, így csak annyit tudok,hogy a Fokuszhoz ne menj, amúgy ebben a kategóriában Veszprém olcsóbb volt,már ha nem ott laksz hanem mondjuk a két megyeszékhely közt mint én. Biztos van valami facebook csoport ahol tudnak oktatót ajánlani. Amúgy már 16,5 évesen elkezdheted,mert csak a gyakorlati vizsgafeltétele a betöltött 17 év
jan. 16. 14:37
 2/4 anonim válasza:
Sajnos csak megerősíteni tudom, Fókuszhoz ne menj. Meg a Szfinxhez se, ha normális oktatót akarsz. Arra figyeljél még, hogy sokan elakarják veled majd játszani, hogy ők csak 6:00-16:00-ig dolgoznak csak, ha neked így nem jó (én azt is ajánlom, hogy forgalmasabb időben tanulj vezetni, ne akkor amikor senki sincsen). Természetesen van olyan oktató, aki vállal 16 után is tanulókat.
jan. 24. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Én személy szerint az UFO-t javaslom.
jan. 24. 18:14
 4/4 anonim válasza:

A KAV honlapjáról lekérdezhetők az adatok:

[link]

Ezek alapján Szfváron az UFO Autósiskola KFT-nek volt a legjobb sikerességi statisztikája: a diákjainak majdnem a fele elsőre letette a forgalmi vizsgát. De nézzünk rá a képzési óraszámokra is: ezt átlagosan 55 óra alatt érték el! A 0-24 iskolának egy kicsivel gyengébb a sikeressége, de ők csak átlag 45 óra alatt vitték sikerre a tanulóikat.

febr. 3. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!