Most akkor hogy is van? Lejárt a covid műszaki vagy
továbbra is él?
Figyelt kérdés
Néhányan azt mondják hogy novemberig meghosszabitottak a covid muszakit es hogy a hirekbe mondtak be. Sehol se talaltam rola informaciot tudtommal 6.30-an megszunt. Nem lenne rossz ha elne mert sajnos igy muszaki nelkul jarok a kocsimmal dolgozni es csak szeptemberben tudok ujat venni. Muszakin meg nem megy at mivel a kezifek nem mukodik benne mivel a baloldali "zsinorja" elszakadt es mivel kiegyenlitik egymast ezert a jobb oldali se fog nyilvan. Fek minden mas teljesen jo benne.
Június 30-áig tartott a türelmi idő. Valamit találj ki, mert szarban vagy.
2022. júl. 22. 05:58
3/17 anonim válasza:
Ezt bizony gyorsan intézd el! Az egy dolog, hogy mi van , ha megállít a rendőr:.. node ha balesetbe keveredsz és felmerül , hogy az autód műszaki állapota súlyosbító tényező lehetett a baleset során, akkor óriási bajban leszel! (És itt nem arra kell gondolni, hogy a kézifék hiánya miatt történik baleset, hanem arra, hogy valamilyen számodra is ismeretlen hiba lép fel, ami a műszaki felkészítésében amúgy előjött volna).
2022. júl. 22. 06:36
4/17 anonim válasza:
Balesetnel sulyosbito tényező.
Plusz tegyük hozza, hogy a biztosító sem fog fizetni ha összetörsz egy 40 millios bmw-t.
2022. júl. 22. 06:46
5/17 A kérdező kommentje:
Hat mivel 20km-ert megyek a kocsival osszesen odavissza utra ketlem hogy osszefogom torni. Az autot szerelo atvizsgalta onnan tudom mi a baja muszakifelkeszites soran nem igazan mondanak sok dolgot. Attol hogy van muszaki a kocsin nem azt jelenti hogy hibatlan es semmi baja sincs a legtobb auto sza..rra van rohadva epp hogy megy 70nel majd szet esik es megis van rajta muszaki mert napszemuvegben vizsgaltak. Szoval hulyeseggel ne gyertek koszi. Vezetni tudok odafigyelni tudok ha van muszaki a kocsin ha nincs ugyan ugy lehet balesetem onhibamon kivul is. De nyilvan sulyosbito tenyezo ha nincs. De leszarom majd megtudom csinaltatni a kezifeket es kapok idopontot ellesz veve muszakiztatni addig meg kenytelen vagyok igy hasznalni mivel a megelhetesemhez kell. Nem mindenkinek olyan happy az elet hogy milliok lapulnak a parna alatt meg anyuci apuci eltart es megvesz mindent.
2022. júl. 22. 06:53
6/17 anonim válasza:
Nem tudom miert kell megsértődni. Nekem is 15 eves autóm van, havi 200at keresek.
Mindig meg van csinaltatva annyi, hogy sporolok rá, kevesebb cigi/pia stb.
Műszaki akkor is kell rá. Nem vagy előrebb ha megbüntet a rendőr 30 ezerre aztan ugyan ugy nem lesz műszakid.
2022. júl. 22. 06:58
7/17 anonim válasza:
Nincs pénzed egy 3000 Ft-os bovdenre?
2022. júl. 22. 07:53
8/17 anonim válasza:
Nincs már COVID műszaki.
Legfeljebb az időpont igazolólappal lehetne közlekedni, hogy mész lassan műszakira, de ugye ilyen a Te esetedben nincs.
2022. júl. 22. 08:03
9/17 anonim válasza:
Milliók a párna alatt és apuci-anyuci?
Max. 10 ezer Ft egy nyamvadt kézifékbovden csere.
Minden rosszindulat nélkül: ha ezt nem sikerül kigazdálkodni, akkor már nem sokáig fogsz tudni autózni. Ha bármi elromlik az autódon vagy kivezetik a benzinárstopot, akkor leteheted az autót, mert nem fogod tudni fenntartani.
2022. júl. 22. 08:25
10/17 anonim válasza:
Te elvitted műszaki előtti állapotfelmérésre, azt ki tudtad fizetni, de a bovdent már nem? És le mered írni, hogy megélhetésre kell az autó, ennek ellenére nem vagy képes levizsgáztatni? Nem érzed az ellentmondást?
Az meg ugye köztudott, hogy a lakóhely 20 km-es körzetében nincs baleset, az csak a második falutól történhet, benne van az alkotmányban is.
Kíváncsi lennék mi lenne a megélhetéssel, ha egy rosszabb hangulatú rendőr levenné a rendszámot az út szélén egy rutinigazoltatásnál. Aztán 2- 3 hónap múlva kapnál időpontot vizsgára
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!