Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hívhatok rendőrt ebben az...

Nemtom2222220202 kérdése:

Hívhatok rendőrt ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok,van egy buszsofőr akinél bérletet szoktam reggelente havonta venni.es nem akar adni sose és elég alpári módon közölni ezt,hogy már"a f@sza kivan,fent a telephelyen fogom megvenni azt a k*rva bérletet, mert ő nem fog adni"a többi buszsofőr gond nélkül ad

Eddig nem tettem panaszt a volánnàl,mert biztos szar napja volt.de mikor már többszöri alkalom után is ezt hallom, elég idegesítő.

A telep eléggé nincs közelben nekem.

2022. ápr. 7. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Első körben felnyomni a Volánnál.
2022. ápr. 7. 13:23
 2/12 anonim válasza:
93%
Nem, ez nem rendőrségi ügy, én a volánbusznál tennék panaszt.
2022. ápr. 7. 13:24
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
1-es jól mondja
2022. ápr. 7. 13:28
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Mindenképpen tegyél panaszt a volánbusznál, az ilyen ember nem illik ehez a munkához, menjen építkezésre, ott lehet így beszélni.
2022. ápr. 7. 13:32
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
... aztán, ha megbüntet miatta az ellenőr, akkor meg letagadná, hogy ő nem akart adni...
2022. ápr. 7. 13:34
 6/12 anonim válasza:
87%
Úgy tegyél bejelentést, hogy az illető azonosítható legyen.
2022. ápr. 7. 13:52
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Jól írják a többiek, Volánbuszhoz kell beszólni.

De ne várd azt, hogy jobb lesz neked. Nálunk is volt ilyen. 2 sofőr váltotta egymást a 6.30-as járaton. Az egyik adott bérletet, a másik nem. Az egyik reggel az volt, aki szokott adni, amire besokallt sok utas, hogy már elegük van abból, hogy a 35 perces járaton 1 óra 10 perc a menetidő, mert annyian vesznek bérletet, hogy minden megállóban 15 percet áll a busz. Így volt egy olyan nap, hogy az utasok nem engedték fel azokat, akiknek nem volt bérletük és nem akartak jegyet venni. Ez sokaknak nem tetszett, bementek a Volánhoz. Majd utána azok is bementek, akiknek elegük volt a késésből, így végül az lett, hogy ki lett írva a busz ajtajára, hogy ezen a járaton nem vásárolható bérlet.

2022. ápr. 7. 13:54
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is ki lenne a f.om ha valakinek kenyelmetlen 1 honapban 1x elkullogni egy telephelyre es emiatt kesne folyamatosan a buszom. A buszsofor is inkabb valasztja ezt a modszert, mert ezt nem fogos tudni bizonyitani, de ha folyamatosan nemtudja tartani a menetidot az ilyen kenyelmes emberek miatt, amiatt sokkal hamarabb eloveszik.
2022. ápr. 7. 14:09
 9/12 anonim válasza:
100%

Eszembe nem jutna a buszon bérletet venni. Teljesen megértem a csávót.

Viszont HA ez benne van a munkakörébe akkor nem panaszkodhat. Ezt vállalta és ezért kapta a fizetését. Egy rossz szava nem lehet ha tőle akarod megvenni.

Persze tök mindegy, hogy panaszkodik e vagy sem a lényeg, hogy megkapd a bérletet.

2022. ápr. 7. 15:05
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

Buszon bérletet venni az majdnem olyan durva, mint kocsmában koktélt kérni.

Végtelen pofátlanság!

2022. ápr. 7. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!