Erre mikor hívhatok rendőrt? Vagy mit csináljak?
Van egy férfi a városban, ahol élünk. Korábban is beszólogatott, de most 2 alkalommal próbált az utcán kővel megdobni. Nem kaviccsal, hanem rendesen egy kb szilva nagyságú kővel. Nem akarok tőle félni, de ebből azért elegem van. Amilyen erővel dobta, szerencse hogy nem talált el. Felém dobta, rajtam múlt, hogy mi lesz.
Ha nem hívok rendőrt, vagy semmit sem teszek, ki tudja mire képes még? Vagy ha csak ugyanezt, de éppen eltalál legközelebb. És ha rendőrt hívok? Lehet legközelebb még dühösebb lesz, ha lát.
Kis város, ő meg az utcákat járja. Hetente minimum találkozunk. Undorító dolgokat szólogat be ezen felül. Nagy, magas fiatal, férfi. Ti mit tennétek?
22/N
Apja fszát, telefon kamerájával videózni mit csinál, aztán rendőr, feljelentés. Ha vannak körben emberek, segítségért kiabálni, kérni, hogy tartsák vissza, amíg jönnek a zsaruk.
Ha újból csinálja, megint ugyanez, videó, rendőrség, segítségért kiabálás. Előbb utóbb csak bezárják valami diliházba.
Tanulja meg, hogy minden esetben következménye lesz annak amit csinál, és az neki nem lesz jó!
Ha ez sem segít, akkor, nos, távol álljon tőlem, hogy ÉN ilyesmire biztassak bárkit is, viszont hallottam olyan esetekről, ahol egyesek fizettek néhány zűrös, kemény figurának, aztán el lett ott törve pár kéz meg láb:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!