Ha kint fociznak az utcán akkor hívhatok rendőrt?
"-Jónapot kívánok! Szeretném bejelenteni hogy a szomszéd gyerekek labdáznak!"
????
Nálunk is ez volt. Kb egy hete láttam a házuk elött 2 rendőrt ahogy az egyik gyerekkel és apjával beszélnek valamit, azóta nem fociztak itt. Gondolom valaki szólt a rendőrőknek :)
Én is gondolkodtam rajta, de végülis engem inkább az zavart, hogy szó szerint az út közepén az alig 12 éveke, szülő nélkűl. Persze ha szólnék a szülőknek, még nekik állna feljebb :D
Hívd fel őket, had röhögjenek rajtad egy jót a rendőrök.. :D
Fociznak az utcán a gyerekek és ez a problémája, édes istenem... :)
Hungary 2017.
Majd mesélj még kérlek.
Gondolom akkor úgy neveltek hogy mindig másoknak kell megfelelni, aztán mikor a többieknek nem ilyen a mentalitása hanem ők inkább jól szeretnék érezni magukat akkor megy a feljelentgetés.
10 óra meló után mi a baj vele? Én már harmadik nap 10 óra meló után hazamegyek és inkább internetezek és alszok. Egy játszótér és egy óvoda között lakok egy kicsi lakótelepi lyukban. Mindkét oldalról kapom a gyerekzsivajt. Mégse tudom elképzelni mi lehet benne az idegesítő. Bedobják az ablakot? Rongálják a kocsit véletlen vagy direkt? Mert ezeket megérteném. De más esetben csak azt tudom elképzelni hogyha ez abbamaradna akkor más indokot találnál amin felidegesítheted magad.
Ezt nem hiszem el.
Ha a fiatalok részegen hangoskodnak, az a baj.
Ha hangosan hallgatják a zenét, az a baj.
Ha kint játszanak a szabadban és nem a gép előtt ülnek meg a telefont nyomkodják (ugye általában emiatt szokott mindenki pampogni) most már az is baj.
Most komolyan: mit szeretnétek a mai fiataloktól? Hogyan tudnának kielégítő viselkedést nyújtani, amibe nem köttök bele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!