Az elmúlt időszakban nagyon szemtelenek lettek a ,,szomszéd" gyerekek,... vagyis a többségük még csak nem is itt lakik de csakis előttünk fociznak és rohadt idegesítő. Amikor az ember hazajön a munkából nem kellemes mindig azt hallgatni hogy kint eszi a kissebségi focicsapatot az utcán a fene. Hiába szólunk ki még a szomszéd gyerek anyja is adja alájuk a lovat. Ez esetben lehet valamit eszközölni ? Rendőrségre lehet fordulni ilyennel ?
Vagy esetleg költözz el te, ha ennyire zavar. Mondjuk egy tanyára...
2017. jún. 20. 21:37
13/19 A kérdező kommentje:
Adsz rá pénzt ? A házunkat már évek óta hirdetjük.
2017. jún. 20. 21:37
14/19 anonim válasza:
Akkor menj ki szólj nekik hogy bocsi menjtek arrébb focizni.
2017. jún. 20. 21:43
15/19 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni ami nem gerjeszt még nagyobb bajt számodra.Akarod hogy beverjék az ablakod megmérgezzék a kutyát? Szóval füldugó,vagy hallgass zenét. A rendőr nem fog kijönni ezért. Főleg nem etnikumhoz,akkor még a jogvédők is rájuk szállnak.
Add el félárban a házad aztán máskor olyan helyre költözz ahol nincs szomszéd.
2017. jún. 20. 22:44
16/19 anonim válasza:
Beszélj a fejükkel egy tál meggy, málna, mittudoménmi mellett.
Vagy
Ha a kerítésedet rugdalják tegyél oda valami törékenyet amit nem sajnàlsz majd videó ahogy összetörik és már hívhatsz is rendőrt
2017. jún. 20. 23:13
17/19 anonim válasza:
Ha annyira fáradt lennél meló után, nem itt sírnál. Én is 10 órát dolgozom, délutanos vagyok. Most, hogy nyáriszünet van, 0-24 ordibálás, visítozás stb az egész utcában. Mégsem sírok. Pihene, ?ert fáradt vagyok, se időm se energiám nincs ahhoz, hogy ilyen dolgokkal foglalkozzak. Meg nem is érdekel. Inkább kint játszanak az utcán mint, hogy egész nap a TV, gép előtt üljenek. Valaki már ajanlotta a füldugót. Elárulom, hogy csodákra képes, én is használom ;)
2017. jún. 21. 02:35
18/19 anonim válasza:
Jaj, de hát a füldugó sem jó, mert a falnak rúgott laszti berezegteti az épületet, és a rezgés kirezonálja a lakókat az ágyukból, azt lezuhannak a padlóra és megütik magukat. :D
2017. jún. 21. 10:03
19/19 anonim válasza:
akik nem élnek cigányok között, azok el sem tudják képzelni milyen undorító módon tudnak viselkedni a kis 10-12 éves szutykok az utcán.
azért verik itt a nyálukat, hogy "mit zavar" stb.
én átérzem a kérdező helyzetét, de tenni ellene semmit nem lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!