Szilveszterkor is hívhatok rendőrt a szomszédaimra ha este 10 után randalíroznak?
XD hát ezen a poston jót nevettem főleg a klasszikus zene részen
Bármikor rendőrt hivhatsz nem kell az este 10 órát se megvárni de nem szép dolog szilveszterkor
Lehet kapni kábel nélküli fejhallgatót vagy mp3-mp4 lejátszókat aztán hallgasd azon a klasszikus zenéket
Nevetésen kivagy?
Ne igyanak az elbassza partyt, hosszútávon nem jó.
Beszélj velük, ne legyenek állatok.
Kihívhatod,de fölösleges.
Ugyanis egész világon ünneplik a szilvesztert,pont azért menjenek ki a rendőrök,mert neked nem tetszik az ünnep? :)
Nem tudom,hogy miért nem ünnepled,de mélyen együttérzek veled.
Igazából nem ok nélkül akarom a rendőrt kihívni, és csendháborítás címén csak este 10 után jogos...de az jó ha hívhatok. Bár lehet több házhoz is kell majd. Nem akarom hallani ahogy tűzijátékoznak. A klasszikus zene halk, simán áthallatszik és ne már hogy én alkalmazkodjak hozzájuk amikor ők sértenek törvényt.
Amúgy ez egy kérdés nem egy poszt. :) Kösz a választ! :)
2: De attól még a törvény az törvény.
3: Sajnos nem tudok velük beszélni, mert már közölték hogy nem hajlandóak alkalmazkodni.
4: Nem azért, mert Én nem ünneplem, de attól még mert ünnep nem jár együtt a csendháborítással és nem muszáj kertiparty közepén fellőni hatalmas robbanó izéket meg az utcán sem, mint ahogy tavaly tették. A macskám is megijed. Sőt még hangosan is hallgatják a mulatóst.
Ha ilyen szomszédaim lennének.. (Szerencsére nincsenek)
Akkor egészen biztos vagyok benne, hogy a barátaimmal azért is csinálnánk..:D Petárda dobálás, tűzijáték. Zene max hangerőn.
(Kertes házban lakom.) Törődj bele, az egy olyan nap lesz, senkit nem fog érdekelni ha rendőrt hívsz.
Majd olvasol másnap mikor mindenki másnapos fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!