Ha tankolok 20 liter benzint kannába + az autóba is, akkor külön nyugta kell amit tankoltam a kannába, ha a rendőr megállitana hazafelé, hogy bizonyitani tudjam hogy honnan származik az üzemanyag, ha nem-e lopott?
Figyelt kérdés
Mert ha egy nyugtán lesz amit betankoltam az autóba + a kannába, akkor a rendőrt ez megzavarhatja és beleköthet, hogy akkor a 20 liert honnan hozom és hogy talán loptam...
Meg aztán ha külföldre is vinnék kannába üzemanyagot magammal saját felhasználásra, gondolom hogy logikusabb lenne ha a nyugtán csak az a mennyiség lenne amit éppen tankoltam a kannába?
2022. ápr. 3. 16:33
11/11 A kérdező kommentje:
10: Szoktunk mi is látni hogy külföldi tréleseken a platóra vannak kötözve az üzemanyag kannák. Gondolom mert ahonnét jönnek otthonról, ott olcsóbb az üzemanyag, mert lehet hollandba vagy dánba mennek ahol drágább.
2022. ápr. 4. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!