Jogosan buktatott meg a vizsgabiztos?
Kerd meg az oktatod,hogy tanitson meg vezetni!
Rendesen!
Az en oktatom mar az elejen ramszolt,ha indokolatlanul lassan mentem.
Miota megvan a jogsim,sok olyan tanuloba futottam mar bele,akik ok nelkul tapostak a feket,nem mentek csak 30 at az 50 helyett,vagy epp 50 et a 70 es tablanal🤦nagyon idegesito.
Ez a "3.-ban sem erőlködött 50-nél" is elég érdekes.... Persze hogy nem erőlködik, ha szinte terheletlenül feleslegesen pörgeted a motort.🤷♂️
Amit az emelkedőn csináltál, már önmagában elég a bukáshoz.
A vizsgáztató meg azért kocsikáztatott tovább a hibák ellenére is, hogy hátha át tud engedni.
Ha legalabb annyit torodtel volna a vizsgaval, mint itt a szo szaporitassal, atmentel volna.
A vizsgan csak az idot huztad!
jogosan buktatott meg, igen. akadályoztad a forgalmat, nem vetted fel a tempót. amikor pedig az emelkedős részt olvastam, akkor én is fogtam a fejem kicsit.. kezdett lefulladni, nem nyomtad jobban a gázt, inkább kettesbe erőltetted?? ha lefulladtál volna, akkor abban a pillanatban megbuktatott volna egyébként. azért vezettetett végig valószínűleg a vizsgán, mert akart adni esélyt, hátha a többi dolgot jól csinálod, nem akart egyből buktatni, jó indulatú volt..
a sebességre pedig mindig törekedj, annyival próbálj mennyi amennyivel lehet. nem véletlen 50es tábla volt ott és nem 40. a sebességet köteles vagy tartani az úton, hogy ne akadályozd a többieket.
16. Ne tanítsd marhaságra. Nem szándákod, de félreértheti.
Egyáltalán nem köteles tartani az útra megengedett legnagyobb sebességet. A határ azt helenti, hogy semmi okból nem szabad annál gyirsabban menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!