Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit szeretnek emberek annyira...

Mit szeretnek emberek annyira az autó vezetésben? Miért jó?

Figyelt kérdés
Főleg férfiak, mivel láttam hogy sokan bolondulnak érte ezért én is be iratkoztam. De nekem csak szenvedés az egész. Mivel az isten háta mögött lakom gondoltam milyen jó lesz. De már rosszul vagyok ha oktatásra kell menni. Sajnos felidegesitem az oktatót mindig. Ez már a második oktatóm. Eddig 350 ezret költöttem és még nem látom a végét. Ha be akarom fejezni lehet lenne az 1 millió is összesen ezért gondoltam lehet abba hagyom. Ebben mit szeretnek emberek annyira?

2022. febr. 28. 10:07
1 2
 11/13 Joe001 válasza:

Ha még nem tudsz vezetni , nem is szeretheted... ez szerintem logikus 😀

El kell telnie egy kis idonek , hogy legyen rutinod, azután nagyobb eséllyel át tudod érezni.

Én is szeretek autót IS vezetni , de munkagépeket is .

Relativ sokat autózom...havi 2,5 ezer simán megvan... naponta munkába, hétvégenként kirándulni, és néha haza, ami 1200 km .

Ezt általában 1 rövid megállással tankolás,wc letudom.

És nagyobb tempóban (180- 200 km/h,) hogy haladjak is.

Persze már több mint 20 éve van jogsim.

Autóm ugyan nem volt mindig , és paráztam én is az elején, de most már okés

2022. febr. 28. 17:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Ebben végülis igazatok lehet. Az a baj más gondok is vannak például anyagi gondok úgy nehéz tanulni. Nem gondoltam hogy ilyen sokba lesz...
2022. febr. 28. 22:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Maga a nagy vasat ahogy irányítom, és közben haladok, ez számomra leírhatatlan élmény. De nálam pl ez belém van kódolva, már 2 éves koromban észrevették szüleim, hogy akkor örülök legjobban, mikor autóba ültettek.
2022. márc. 1. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!