Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit szeretnek emberek annyira...

Mit szeretnek emberek annyira az autó vezetésben? Miért jó?

Figyelt kérdés
Főleg férfiak, mivel láttam hogy sokan bolondulnak érte ezért én is be iratkoztam. De nekem csak szenvedés az egész. Mivel az isten háta mögött lakom gondoltam milyen jó lesz. De már rosszul vagyok ha oktatásra kell menni. Sajnos felidegesitem az oktatót mindig. Ez már a második oktatóm. Eddig 350 ezret költöttem és még nem látom a végét. Ha be akarom fejezni lehet lenne az 1 millió is összesen ezért gondoltam lehet abba hagyom. Ebben mit szeretnek emberek annyira?

2022. febr. 28. 10:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
A tanulás része nem a legjobb, hanem majd mikor lesz egy normális autó, amit vezethetsz kedvedre, na az nagyon jó érzés. Akkora felüdülés volt végre oktató nélkül vezetni, hogy le sem tudom írni. Ehhez végig kell járni az utat, ki kell fizetni azt a sok sok pénzt, venni kell egy autót, fenn kell tartani… Ez minimum 1 millió forint hogy te vezethess saját autót, oda, ahova te akarsz.
2022. febr. 28. 10:12
 2/13 anonim ***** válasza:

azt szeretik, amit sokan a lovaglásban, a motorozásban, vagy a repülésben..ezekre végyni kell, és érezni, hogy az bennem van, nekem az kell..

Amiért a sziklamászó sziklát mászik, amiért egy ejtőernyős kiugrik egy működő gépből, amiért egy F1 pilóta állandóan az életével játszik...

Ne tépelődj..neked ez nem megy..lefogadom, hogy van, amit mindenkinél jobban csinálsz..

Ötletem nincs, de jókívánságom igen.

2022. febr. 28. 10:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a jó benne, hogy nem vagy buszhoz, vonathoz kötve, így akkor indulsz el amikor akarsz, és oda is kényelmesen eljutsz ahova a tömegközlekedés után még egy csomót gyalogolhatsz, gyakran nagy batyukkal.

Ez mellett meg van élvezeti értéke, hogy irányíthatsz egy nagy erős vasat, illetve van aki szereti a sebességet még nők között is.

2022. febr. 28. 10:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtanulsz vezetni akkor majd másképp fogsz rá gondolni. Jelenleg görcsösen, egy kényszernek éled meg. Addig nem lesz benne semmi köszönet, de amikor már nem lesz melletted senki, akkor más lesz az egész. Akkor majd megszereted. Főleg, ha szomszéd városba 20 perc alatt eljutsz és nem kell 2 órát csak az utazással töltened...
2022. febr. 28. 11:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha ezt kérdezned kell akkor sosem fogod érteni. Hát még a motorozás...
2022. febr. 28. 11:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a vezetés egyenlő a totális szabadsággal. Autó nélküli csóró családban nőttem fel, nyaranta talán egyszer nagyszülőkkel el tudtam menni strandra, de ez a maximum, amit gyerekként "nyaralásnak" tudok hívni. Meg persze az osztálykirándulások, de azt jobb nem is taglalni.

Mióta jogosítványom és autóm van, azóta jártam már az ország minden táján és nem tervezek megállni. Tavaly nyáron 900 kilométert vezettem le "csak úgy". Elindultam itthonról, mentem amerre vitt az út. Megnéztem pár várat, estére leértem a Balatonra, csobbantam, a parton megvacsoráztam és aludtam egyet. Másnap egy kis reggeli túra, még 1-2 néznivaló, aztán hazamentem. Semmi úticél, semmi tervezés, csak mentem szabadon és szartam a világra. És baromi jól éreztem magam, idén lehet csinálok valami hasonlót. Addig is maradnak a kisebb túrák.

2022. febr. 28. 11:50
 7/13 anonim ***** válasza:
békés
2022. febr. 28. 11:59
 8/13 veterán vas ***** válasza:

Ha Te nem érted, hogy mi a jó ebben, akkor egy kívülálló sem fogja tudni elmondani.

A leírásod alapján úgy tűnik, nem egy neked való elfoglaltság az autóvezetés.

Kár ezen mérgelődni, sokan vannak akik így gondolkodnak.

2022. febr. 28. 13:04
 9/13 Hintalow ***** válasza:
0%

Èn sem szeretem, pedig règ óta van jogsim. Mondjuk az hogy Budapesten èlek, valszeg rátesz egy lapáttal.

Stresszes, nem lehet közben nèzelődni, teljesen kötött leszel tőle, parkolóhely kell, egy szaros sört nem tudsz meginni a haverokkal stb. Sokkal szìvesebben közlekedek bringával 🙂

2022. febr. 28. 13:49
 10/13 anonim ***** válasza:

#9: mi dkét járműnek megvan a maga helye. Bp-en én is szivesebben megyek bicajjal, de azért a nagybevásárláshoz beröffentem a kocsit.

200km-es családi utazáshoz meg pont úgy nem jut eszembe biciklivel menni, ahogy este sörözni sem kocsival :)

Amúgy az autó a totális szabadság (budapesten belül sokszor inkább kótöttség) akkor mész és oda ahova akarsz, nem kell menetredhez meg a büdös utasokhoz igazodni.

2022. febr. 28. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!