Vezetni tanulók/friss jogsisok! Számotokra mi a legnehezebb a vezetésben?
Figyelt kérdés
Mire tudtok nehezebben odafigyelni/mit nehezebb megtanulni/mit felejtetek el gyakran stb.?2019. nov. 4. 20:57
1/7 anonim válasza:
Nekem az a legnagyobb problémám, hogy képtelen vagyok mindenre figyelni, gyalogosra, lámpákra, táblákra és a többi forgalmi résztvevőre, műszerfalra, na meg az autóra is nekem ez a nehézségem, de idővel kialakul ez is, addig óvatos leszek :D
2/7 anonim válasza:
ez miért háztartási eszköz témakör?
4/7 Hovarju válasza:
Tanulás alatt a sebességváltással voltak bajaim. Vagy túl korán, vagy későn váltottam. És sokszor nem tudtam épp melyik sebességben van az autó.
De aztán sikerült megtanulni és elsőre levizsgáztam.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) jöhetnek még
2019. nov. 6. 18:23
6/7 anonim válasza:
Kézifékes indulás😂 Oktatáson nem tanultam egyáltalán, de itthon meredeken kell parkolni, és mivel nem megy a kézifékes indulás általában fékpedállal indulok.
7/7 anonim válasza:
Ha tompa az agyam, kb. mindent.... Első órán képtelen voltam Rükvercbe tenni. Otthon aztán rájöttem és már megy. Most tartok a 11. óránál. Viccet félretéve, az alap dolgok berögzültek, csak ben mindig vagyok 100%-ban topon. Megjegyzem itt, mellette 8 órában dolgozom és eléggé túlhajtottam magam az utóbbi pár hónapban. De vezetni szeretek, kikapcsol. Néha hamarabb indexelek, mint a tükröket figyelném. Az oktatóm úgy mondja, előbb tükör, holttér, aztán index. Minden megvan, csak olykor nem egyezik a sorrend :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!