Autósok, gyalogosok! Mit gondoltok a biciklisekről, motorosokról?
Belefutottam egy ún. " A Carrier's Life " nevezetű YouTube vlogra, amiben egy biciklis futár videózza a bunkó autósokat.
Én nagyon ritkán autóval, de inkább tömegközlekedéssel utazom. Én azt tudnám mondani, hogy NAGYON SOK biciklis és motoros az igazán bunkó. Néhány eset a sokból:
- Megyek a gyalogosoknak kijelölt úton, direkt vigyázok, hogy véletlen se közelítsem meg a járdán megjelölt biciklisávot, és velem szembe jön 40-el a biciklis a gyalogosúton (véletlenül sem a számára kijelölt biciklisávon!) ÉS LECSILINGEL!!
- Megyek a járdán, mellettem az autóút, ott egyetlen autó sem jön, egy ilyen forgalommentes övezet, és a JÁRDÁN JÖN VELEM SZEMBEN A MOTOROS!!
- Megyek át a zebrán, a jelzés nekem zöld. Hirtelen kifordul (neki piros volt) a biciklis előttem a zebrán át és Ő IS LECSILINGEL...
Miért csináljátok ezt amúgy?
Maradjunk annyibam, hogy nem cautósok", "biciklisek", "motorosok" stb. vannak, hanem emberek, akik közlekednek - az adott esetben éppen azzal az eszközzel.
És aki az egyik járművel tapló, az nem fog megváltozni attól, hogy egy másikat vezet...
A biciklisek, motoroseok ugyanazok, akik máskor autósok vagy gyalogosok. Ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!