Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autósok, gyalogosok! Mit...

Autósok, gyalogosok! Mit gondoltok a biciklisekről, motorosokról?

Figyelt kérdés

Belefutottam egy ún. " A Carrier's Life " nevezetű YouTube vlogra, amiben egy biciklis futár videózza a bunkó autósokat.

Én nagyon ritkán autóval, de inkább tömegközlekedéssel utazom. Én azt tudnám mondani, hogy NAGYON SOK biciklis és motoros az igazán bunkó. Néhány eset a sokból:

- Megyek a gyalogosoknak kijelölt úton, direkt vigyázok, hogy véletlen se közelítsem meg a járdán megjelölt biciklisávot, és velem szembe jön 40-el a biciklis a gyalogosúton (véletlenül sem a számára kijelölt biciklisávon!) ÉS LECSILINGEL!!

- Megyek a járdán, mellettem az autóút, ott egyetlen autó sem jön, egy ilyen forgalommentes övezet, és a JÁRDÁN JÖN VELEM SZEMBEN A MOTOROS!!

- Megyek át a zebrán, a jelzés nekem zöld. Hirtelen kifordul (neki piros volt) a biciklis előttem a zebrán át és Ő IS LECSILINGEL...

Miért csináljátok ezt amúgy?

2021. nov. 16. 22:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%
Imádom ezt a szekértábor-hozzáállást. Idióták , aggressziv és/vagy nemtörődöm emberek akadnak minden eszközön , semmi értelme csoportot képezni e tekintetben belőlük. Magam is vagyok autós, biciklis, gyalogos vagy épp tömegközlekedést használó közlekedő, mikor hogyan. Most akkor kit utáljak, melyik csoportot? Vagy amikor gyalogos vagyok, utáljam az autósokat meg mondjuk a bringásokat, amikor bringás vagyok, szeressem a többi bringast és gyűlöljem a motorosokat, vagy mi is legyen ?
2021. nov. 17. 10:48
 12/12 Alex Fly ***** válasza:
94%

Maradjunk annyibam, hogy nem cautósok", "biciklisek", "motorosok" stb. vannak, hanem emberek, akik közlekednek - az adott esetben éppen azzal az eszközzel.

És aki az egyik járművel tapló, az nem fog megváltozni attól, hogy egy másikat vezet...

A biciklisek, motoroseok ugyanazok, akik máskor autósok vagy gyalogosok. Ezért.

2021. nov. 17. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!