Tervezz meg egy utazást Szegedről Miskolcra autóval! Írd le az útszámokat, csomópontokat és az út hosszát! Törekedj a gazdaságosra! Keresd meg a térképen Budapestről kiindulva, az órajárással egyezően haladva a 4-es,5-ös,6-os, 7-es főközlekedésiut?
Megnyitod a google térképet, beírod a kiindulási pontot és az úticélt, aztán arra állítgatod az utakat amerre akarod, megnêzed a kmt.
Örülök, hogy segíthettem.
Ahogy #1 mondja, de ne a kilométert nézd, mert 100km egy városokat keresztező autóúton kevésbé gazdaságos, mint 120 autópályán.
Szóval ahogy #1 mondja, google térkép, két végállomás, csak utána ne a legrövidebb, hanem a leggyorsabb opciót válaszd, mert az fog a leggazdaságosabb úton vinni.
Bár én nem értem a kérdést sem igazából. Te biztos igen, szóval tök mindegy, de mi az, hogy Szegedről Miskolcra, Budapestről kiindulva, ráadásul óramutató járással megegyezően? Ezek a paraméterek ütik egymást. Tehát ez egy körtúra óramutató járása szerint, Budapest-Miskolc-Szeged? De akkor nem mész Szegedről Miskolcra, hanem fordítva. Vagy Szeged-Miskolc, Budapesti megállóval? De akkor meg a "Budapestről kiindulva" résznek nincs értelme. Esetleg Budapestről kiindulva menj le Szegedre és onnan Miskolcra? De akkor meg nem lehet óramutató járása szerint. Szóval ez így full értelmetlen.
Na mindegy. A lényeg, hogy google térkép és leggyorsabb utat válaszd ki, aztán csak leköveted és kimásolod az utak számait.
#2: Ez két külön feladat akart lenni szerintem.
Az első, hogy tervezzen meg egy útvonalat Szeged és Miskolc között. (Google térképbe bedobod és kiköpi az utasításokat és a hosszt is)
A második, hogy keresse meg a 4-7-ig a főutakat, óramutató járása szerint, Budapestről kiindulva.
Mondjuk ennek még annyi értelme sincs, mint az előző feladatnak.
Azt értem, hogy tervezzünk egy útvonalat Szegedről Miskolcra.
Google térkép........ és amikor megnyomod az entert már kész is.
Na de Budapestről indulva? :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!