Meg bukott érettségi bizonyítvány-al el tudom kezdeni a B kategóriás jogosítvány-t?
Figyelt kérdés
Az elvégzett általános iskolai bizonyítvány nem találom , igen ez a legnagyobb elvégzett iskolám. De viszont meg van az érettségis bizonyítványom azzal is el tudom kezdeni a jogosítványt , vagy muszáj egy másolatot kérnem?ma 06:46
1/6 anonim válasza:
A legmagasabb iskolai végzettséget igazoló dokumentumot (bizonyítványt) kell magaddal vinned beiratkozáskor a jogsi elkezdéséhez.
2/6 anonim válasza:
Tekintve, hogy az érettségihez el kell végezni adott számú osztályt a tárgyakból, még ha meg is buktál magyarból, az érettségi bizonyíték rá, hogy 12 évfolyamnyi magyarból átmentél, tehát igen, mehetsz azzal. De akár a 10. osztályos év végi bizonyítványodat is viheted. A nyolc általános annyit bizonyít, hogy tudsz írni-olvasi, azaz nem reklamálhatsz sikertelen elméleti vizsga után azzal, hogy de hát analfabéta vagy és azért nem tudtál válaszolni.
3/6 anonim válasza:
Én a helyedben kérnék egy példányt az általános iskolai bizonyítványomról. Soha nem lehet tudni, hogy mihez máshoz nem fog még kelleni. Érettségi bizonyítványod hogy lehet, hogy ha csak 8 osztályod van? Ahhoz kellene a középiskolai végzettség is, nem? Teljesen mindegy hogy 11 osztály (3 év szakképző) vagy 4-5-6 év középiskolai osztály, de tudtommal kell hozzá hogy érettségire mehess, nem?
4/6 anonim válasza:
Mi az isten az, hogy "meg bukott (egybe kéne írni!) érettségi bizonyítvány"? Olyan nincs!
5/6 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy megbuktál ha 1 kérdést se tudsz feltenni helyesírási hiba nélkül. Egy érettségivel rendelkező egyednek önállóan képesnek kellene lennie, hogy egy ilyen szituációt megold. Ja, hogy nem hiába nem lett meg az érettségi, mert még ennyit se tudsz magadtól megoldani!
6/6 anonim válasza:
#4 Hát beültette a bizonyítványát a vizsgára maga helyett, bukás lett az eredménye. Nekem is intelligens a mosóporom, de azt sem tudja, hány óra, csak habzik a barom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!