Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hányszor állított meg rendőr...

Hányszor állított meg rendőr vezetés közben szondaztatni?

Figyelt kérdés
Hány éve vezetsz folyamatosan(nem miota van jogsod), és ebből hányszor igazoltattak, szondáztattak?

2021. szept. 12. 20:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

12 éve vezetek

Egyszer megállítottak, gyorshajtás 5000 Ft helyszíni bírság. (nem működött a km órám a kocsiban)

1 megállítás közvetlen a házam előtt, mert nem égtek a lámpák, épp beálltam az erkély alá, hogy kiporszívózzam a kocsit, másnap vittem volna szerelőhöz, pont befordult mögém a helyi erő, 5000 Ft helyszíni bírság

Szlovákia gyorshajtás 30 euró helyszíni bírság (zárva volt az összes bolt és csak csokikat és szlovák piákat mentünk volna át venni, kicsit mérgesen és gyorsan jöttem hazafelé)

Szlovákia szondáztatas OK

Még 1 Ok

BP belváros éjjel 2 körül... költöztettem utánfutóval, rajta hűtő, mosógép, műszaki cikkek, szakadt feliciával voltam, azt hitték a rendőrök, hogy loptam a cuccot xD

Belváros kispolszkival voltam szmogriadós napon, épp szereltem vissza egy parkolóban a karbira az elszakadt gázbovdent, igazoltattak a rendőrök, mondták, hogy tudom e, hogy most nem közlekedhetek ezzel az autóval stb, mondtam nekik, hogy este jöttem, s este fogok tovább menni (mondjuk ez nem volt igaz :D), elmentek, és én is a dolgomra, több rendőrrel nem találkoztam aznap.

BP piros lámpánál levillogtam az előttem lévő rendőrautót... Sokszor... Zöld, elindulunk, ők lassan, én megelőzöm őket, villognak, megállítanak, forgalmi jogosítvány jegyeket bérleteket kérem felmutatni ellenőrzésre, szonda, minden Ok, kérdezi, miért villogtam mögöttük a pirosnál? Mondom neki, hogy pár napja vettem ezt az autót (Ignis), előtte kispolszkim volt, középen nyomógombos pumpás ablakmosóval, ebben (mint minden autóban) karos jobb kart magam felé húzom spriccel, de elfelejtettem melyik karral kell, és a balt húzgáltam... Ezen a válaszon még a rendőr is nevetett de én is magamon xD

Éjszaka volt még pár szondáztatás, amikor még lehett menni a rakparton mindig lehetett rá számítani, illetve a Váci úton is többször,de sosem volt probléma.

2021. szept. 13. 16:41
 12/13 anonim ***** válasza:

1971. óta vezetek autót, gyakorlatilag folyamatosan, az utóbbi években csak heti 2-3 alkalommal. Az első 10 évben sokat motoroztam is. 22 éven át rendszeresen vezettem céges autót is.

Egyetlenegyszer sem szondáztattak, még megállításos igazoltatás is kétszer volt; és csak egyszer kérdezték meg, hogy az utóbbi 24 órában fogyasztottam-e alkoholt?

2021. szept. 14. 12:56
 13/13 anonim ***** válasza:

10 év és kb 100+ ezer kilóméter alatt 2x szondáztatni, de akkor nem is volt igazoltatás és 3x igazoltatni akkor viszont nem volt szonda.

Mindegyik alkalom max 5 perc volt és maximális korrektséget tapasztaltam.

2021. szept. 14. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!