Lehet váltani autósulit és manuálisról automatára?
"mivan akkor ha ilyenkor akar valaki automatára át szállni gyorsan? Legalább ot váltogatni se kell."
ha jól tudom ez a vizsgától függ igazából csak, szóval simán lenyomhatsz 50 órát manuálissal, aztán vizsgázhatsz automatával
természetesen automata váltós jogsid lesz így
egyébként meg bátran, bár a hazai járműpark 15 év lemaradásban van, de a manuális vackok amúgy is kezdenek már erősen kikopni (nem beszélve az elektromos autókról ugye)
bár az tény, hogy ha csóri ismerősök manuális váltós autóit kellene vezetni, akkor azt majd nem lehet így, szóval ezt kalkuláld bele
Megértem, hogy két bukta után keresed a könnyebb kiutat ebből a helyzetből, de:
1. semmi biztosíték nincs arra, hogy automatával majd sikeresen le fogsz vizsgázni.
2. amennyiben mégis megszerzed a jogosítványt, mi lesz, ha egyszer manuális váltóval szerelt autóba ülsz?
"...jaj bocsi erre nincs papírom..." :(
Lehet biztosan, de a fennt említett csak automatara szóló jogsi miatt ki fogsz szúrni magaddal.
Ok nem all minden bokorban rad vadaszó rendőr, de pl ha egy céges kocsit nem vezethetsz e miatt az szívás. Előbb-utóbb ugyis levizsgáznál ujra szerintem manualissal is.
Lehet, de akkor csak arra lesz jogsid.
Nem hiszem, hogy a váltás a legnehezebb, bár kinek mi. Olvastam az előző kérdésedet, ott kiderül, hogy az oktatód nem a legjobb. Szóval oktatót mindenképp válts, de én meggondolnám, hogy tényleg kell-e ez a korlátozás a jogsiba.
#6!
Manapság már "természetes" reagálásnak számít, hogy ha valaki a kérdéssel kapcsolatos várható negatívumokat említeni merészeli, akkor az ilyen hozzászólót, azonnal vissza kell(!) támadni. Amennyiben nincs megfelelő érv, akkor marad az egyszerű lepontozás.
Az anonim vitázó primitív fegyvere.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!