Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A parkolóőrök jutalékot...

A parkolóőrök jutalékot kapnak a kiosztott büntik után?

Figyelt kérdés
30 percre vettem jegyet, és beültem egy kávézóba. Mikor 10 perc volt még hátra, az ablakból láttam, hogy megjelent az autómánál egy parkolóőr és a bilétát csekkolja. Ezután megállt az autóm mellett és nem ment sehová. Olyan hüségesen strázsált ott a -5 fokban, mintha külön fizetnének érte. Majd mikor már csak 1 perc volt hátra, már készítette elő a tömböt, hogy felírjon, de ekkor megjelentem, majd jól láthatóan csalódott ábrázattal elkullogott.
ma 04:44
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Tehát most abban akarsz problémát találni, hogy helyesen és tisztességesen végzi a munkáját? Az a munkája, hogy felügyelje az autókat és ha túlszaladnak az időn, büntessen. Pontosan ezt tette a leírt történetben. Tökéletesen, precízen, felelősségteljesen tette, amiért megfizetik. Nem, nem kapnak jutalékot. Fizetést kapnak és azért a fizetésért tenniük kell a dolgukat.

Nem kell magadat mindig áldozatnak tettetni. Nem vagy áldozat, nincs mindenki ellened, nem akar mindenki kibaszni veled. Az ismerősi körödet leszámítva a világ összes többi embere számára te egy ugyanolyan senki vagy, mint én, vagy bárki más. Az ismerősi körödön kívül mindenki szarik rád, még a létezésedről sem tudnak, szóval nem kell úgy viselkedned, mintha te lennél a világ közepe és mindenki direkt neked akarna rosszat.

ma 06:08
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
A BKV ellenőrök úgy tudom kapnak jutalékot a büntetések után valószínűleg ők is
ma 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!