Hányszor állított meg rendőr vezetés közben szondaztatni?
kb 10 éve vezetek, egyszer állítottak meg szondáztatni, az is húsvét hétfő volt
igazoltatni is összesen kétszer ez idő alatt
Márciusban lesz 5 éve hogy van jogsim. Sokat vezetek, az óta kb 100-110ezer kilométert vezettem.
Eddig kb 5-6-szor állítottak meg igazoltatni, de szonda még nem volt.
Ami azért elég szomorú, hogy ennyi erővel ittasan is le tudtam volna vezetni 100ezer kilométert. És sajnos tuti v olyan aki sokat vezet ittasan anélkül hogy lebukna. Többet kellene szondáztatni.
13 éve, km-ert nem tudom... pár 100e.
Kétszer igazoltattak, abból egyszer szonda + csomagtartó átnézése volt.
Amúgy igen, simán lehetne "részegen" vezetni, marha kicsi a lebukás esélye.
3 éve vezetek és eddig azt hiszem 3 alkalommal szondáztattak, ebből 2 igazoltatással együtt.
Első az teljesen friss jogsival, életemben másodjára mentem autópályán haza M3-ason. Megálltam pihenőben, és onnan tovább indulva intettek ki. Jogsimnak utána néztek, forgalmit nem kérték (látszott, hogy új céges autó). Mondjuk nem tudom mennyire volt sűrű fogásuk este 11 környékén egy pihenőben :D
Második alkalommal vidéken. Főúton lakott terület határán az út közepén állt vagy 10 rendőr és mindenkit szondáztattak aki arra ment.
Harmadik alkalommal szintén vidéken városon belül intettek ki, jogsi, forgalmi, szonda.
Átlag 20 ezreket megyek évente és viszonylag sokfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!