Így van esélyem venni a jogsit??
Figyelt kérdés
Még nem iratkoztam be,de elég kevés pontot csinálok a KRESZ teszteknél. Volt olyan hogy csináltam 23/24 pontot de inkább 15/16 pontot csinálok. Van olyan hogy 10 pontot sem. Pedig el olvastam a KRESZ könyvet is. Szerintetek így sikerülni fog a jogsi? Ha beiratkozom és ott is tanulok majd jobban fog menni?2021. szept. 9. 13:58
1/8 TappancsMancs válasza:
Ha úgy érzed, hogy a kresz tanulása nehezebb, akkor biztos jól jönne ha előre tanulnád és a vizsgák jobban mennének. Mi nem megy benne?
2/8 TappancsMancs válasza:
Na meg írod, hogy "olvastad", itt a kérdés inkább az, hogy tanultad-e? Hogy tanulással megy-e ennyire? Vagy tényleg csak olvastad?
3/8 anonim válasza:
Legkésőbb az első utadon kiderül, mennyire neked való a vezetés. Ha mégsem életveszélyben akarod ezt megtudni, akkor inkább egy pályaalkalmassági vizsgálat kellene...
4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy 17 éves vagyok/L
2021. szept. 9. 14:50
5/8 TappancsMancs válasza:
Az rendben van, hogy 17 éves vagy, csak akkor most eddig is tanultad és nem megy a kresz, vagy simán végigolvastad a könyvet? Mert az olvasás még azért ugye nem tanulás. Akkor tanuljad és menni fog az.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 inkább csak olvastam.
2021. szept. 9. 15:52
7/8 anonim válasza:
Yuotube: Kresz doktor.
Neki van fönt videója a komplet KRESZ tanfolyamról, plusz érdemes egy könyvből tanulni (nem csak olvasni)
A KRESZ-ben sokszor logikusan ki lehet következtetni, hogy mi a szabályos, vagy mi nem az, de ahhoz meg kell érteni az alapjait, és ahhoz nem a teszteken totózás a jó módszer.
8/8 TappancsMancs válasza:
Akkor semmi baj :) majd tanulod és rendben lesz. :) Youtube szerintem is jó. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!