Miért hagyják le egy csomó helyen a behajtani tilos tábla alól a kerékpáros kivételt?
Az ilyenek miatt pikkelnek a bringásokra. A járda a gyalogosoké. Leszállsz, tolod.
Ha olyan idétlen vagy, hogy bíróságig viszed ezt a szabálysértési ügyet, sokat fogsz fizetni érte.
"Továbbra se te és a jogász barátaid döntik el, hogy mit jelent az "alkalmatlan" kifejezés. Én bármikor vállalom bíróság előtt, hogy a behajtani tilos táblával jelzett út nem alkalmas arra, hogy én ott biciklivel közlekedjek. Szóval a jövőben is ugyanúgy járdán fogok az ilyen helyeken közlekedni, mint eddig is."
^^^
istenem csak tudnám hogy akkor mi a fexért írsz ki kérdést, ha te mindent ilyen jól tudsz és már is el is vagy határozva a dolgodban...
menj és csináld úgy ahogy akarod akkor, okoska, jó eséllyel úgy sem fognak megbüntetni
"istenem csak tudnám hogy akkor mi a fexért írsz ki kérdést, ha te mindent ilyen jól tudsz és már is el is vagy határozva a dolgodban..."
A kérdésem teljesen másról szólt, amire még mindig nem kaptam választ.
És rendőr vagy postás vagy, hogy te nyújtod át nekem a csekket?
Válogass.
Törvényben meghatározott esetben szabálysértés észlelése esetén - amennyiben ezt e törvény külön említi - helyszíni
bírságot szabhat ki:
a járási hivatal arra felhatalmazott ügyintézője,
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vámszerve,
a hivatásos katasztrófavédelmi szerv arra felhatalmazott ügyintézője,
a közlekedési hatóság ellenőre,
a közterület-felügyelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!