Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van sok olyan férfi, akit...

Van sok olyan férfi, akit egyáltalán nem érdekel sem a vezetés sem pedig az autók?

Figyelt kérdés
Nem provokáció csak több olyan embert ismerek aki nem áll rosszul anyagilag és olyan furcsa amikor mondja, hogy nincs autója/nem vezet. Vagy milyen más okai lehetnek még? Köszönöm a válaszokat!

2021. aug. 23. 19:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jó, hogy feltalálták az autót. :D Ha még nem lenne, akkor meg szekér kéne a fiúknak? Vagy csak egy ló?
2021. aug. 24. 22:59
 12/18 anonim ***** válasza:

11es

Na ezt nem tudom hogy volt, de szerintem a kisfiúkat 300 évvel ezelőtt is ugyanígy érdekelte minden mozgótechnika, lovaskocsik, szekér, lovak, minden.

2021. aug. 25. 10:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. 20 éves, holnap megyek harmadszor forgalmizni. Kifejezetten útáltam a tanorakat, egyaltalan nem hozott sosem lazba. A jogsit is halogattam nagyon sokaig (az elkezdest). Engem nem hoz lazba. Eljutok A-bol B-be, aztan ennyi.. barataimnak folyik a nyala, ha latnak egy pl AMG mercit, de engem hidegen hagy teljesen
2021. aug. 25. 12:57
 14/18 A kérdező kommentje:
Értem utolsó. Egyébként mi az érdeklődési köröd?
2021. aug. 25. 13:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Mérnöknek tanulok, az foglalkoztat magyon, meg nagy sport rajongó vagyok. Lehet a válaszom flegmán jött át, bocsi kicsit másnapos vagyok :D mindenesetre az oktatóm is közrejátszott, egy bunkó paraszt volt, mindig csesztett és piszkált, meg röhögött, amikor megbuktam. A mérnöki énemet megmozgatja persze az autó, de kb ennyiben is ki is fullad.. lehet, ha meglesz a jogsim, akkor már más lesz..meg ha vezetek majd, lehet fogom tudni értékelni az autókat, hogy milyen pluszok vannak benne, ülések, hány lóerős stb.. de egyelőre annyi, hogy nem szeretem a vezetést annyira és nekem egy púp a hátamon az, hogy mindig kell mennem órákra. Meg görcsöl a gyomrom. A másik bajom, hogy figyelmetlen vagyok gyakran és a vezetés nagyrészt figyelmességre alapszik. Jobbkezes uták, egyirányúk ilyenek.. ezeket csomószor megeszem.

Viszont meglepő módon a barátnőm meg nem is a tipik autós csaj, de eléggé ért az autókhoz, meg nézi a szép új merciket az utakon meg ilyenek. Szóval ez érdekes.

De mondom, én szeretek barátokkal lenni, sportolni, sportot nézni meg érdekel a tudomány.. ennyi

Van aki él, hal a garázstuningolt BMW-kért, na hát annál szerintem nincs rosszabb. Az utcánkban 80-nal szabnak a 30as táblánál undorító, hangos autókkal. Én útálom. De pl egy szép lamborghinit vagy ferrarit ha látok azt azért megnézem, de nem olvadok el tőle. :)

2021. aug. 25. 15:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja igen, én a 13-as voltam (aki ugye a 15ös is)
2021. aug. 25. 15:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is az Initial D után szerettem meg az autókat
2021. aug. 25. 22:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem 25 eves koromra lett meg a jogsim, masodjara, kenopenzzel. Azota nem is vezettem sokat. Ha van ra lehetosegem, akkor apukam melle beulok vezetni, de ennyi.
2021. aug. 30. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!