Van sok olyan férfi, akit egyáltalán nem érdekel sem a vezetés sem pedig az autók?
11es
Na ezt nem tudom hogy volt, de szerintem a kisfiúkat 300 évvel ezelőtt is ugyanígy érdekelte minden mozgótechnika, lovaskocsik, szekér, lovak, minden.
Mérnöknek tanulok, az foglalkoztat magyon, meg nagy sport rajongó vagyok. Lehet a válaszom flegmán jött át, bocsi kicsit másnapos vagyok :D mindenesetre az oktatóm is közrejátszott, egy bunkó paraszt volt, mindig csesztett és piszkált, meg röhögött, amikor megbuktam. A mérnöki énemet megmozgatja persze az autó, de kb ennyiben is ki is fullad.. lehet, ha meglesz a jogsim, akkor már más lesz..meg ha vezetek majd, lehet fogom tudni értékelni az autókat, hogy milyen pluszok vannak benne, ülések, hány lóerős stb.. de egyelőre annyi, hogy nem szeretem a vezetést annyira és nekem egy púp a hátamon az, hogy mindig kell mennem órákra. Meg görcsöl a gyomrom. A másik bajom, hogy figyelmetlen vagyok gyakran és a vezetés nagyrészt figyelmességre alapszik. Jobbkezes uták, egyirányúk ilyenek.. ezeket csomószor megeszem.
Viszont meglepő módon a barátnőm meg nem is a tipik autós csaj, de eléggé ért az autókhoz, meg nézi a szép új merciket az utakon meg ilyenek. Szóval ez érdekes.
De mondom, én szeretek barátokkal lenni, sportolni, sportot nézni meg érdekel a tudomány.. ennyi
Van aki él, hal a garázstuningolt BMW-kért, na hát annál szerintem nincs rosszabb. Az utcánkban 80-nal szabnak a 30as táblánál undorító, hangos autókkal. Én útálom. De pl egy szép lamborghinit vagy ferrarit ha látok azt azért megnézem, de nem olvadok el tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!