Vannak vicces történeteitek a forgalmi oktatásról?
Szerencsére nem én voltam, hanem majdnem engem csaptak el. 😂 Kicsi utcában akartam átmenni a járda másik oldalára, nincs is lámpa, semmi. Jön egy kocsi, szépen elmegy előttem, lehúzott ablaknál hallom, hogy az oktató mondja, hogy itt nem ártott volna megállni. Emberünk a fékbe tapos, majd lefullasztja az autót, gondolkodik egy kicsit, majd mondja az oktató, hogy most már mindegy. Én átmentem mögötte, kicsit kikerülve, mert annyira nem ment túl a zebrán. Aztán végül úgy döntött emberünk, hogy mégsem mindegy és inkább visszatolatott-majdnem rám XD
Aztán már csak azt hallottam, ahogy az oktató morogja, hogy hát, ettől nem lett jobb, sőt.
segédmotoros rutin vizsga volt, szegény gyerek nagyon izgult és ahogy indította robogót (kis gázt kellett adni mert nem indult nélküle) tövig húzta a gázt, nem engedte el és ahogy a robogó elkezdett menni a csávó meg megakarta fogni nem tudta elengedni gázt. robogó kerékre állt és balra-előre egyenesen repült vizsgabiztosba. így most rohadt vicces de a vizsgabiztost kórházba kellett vinni nekem meg elmaradt a vizsgám
ennek már több mint 10 éve
következő ugyanígy motoros sztori csak A2 kategória és forgalmi oktatás
ketten voltunk, én megyek elöl, mögöttem az alanyunk és háttul az oktató kocsival.
megyünk egyirányú úton és egy kereszteződéshez érünk, balra megyünk ezért ugye bal oldalra húzódtunk/soroltunk, ki hogy szereti, az az út már két irányú. mivel elsőbbséünk (jobbkéz szabály) volt én elindultam szabályosan, egyszer csak hallom hogy az oktató ordibál a rádióba. hátranézek és anyit látok hogy másik motoros bennt fekszik az árokban. az történt hogy balra kanyarnál nem szabályosan kanyarodott hanem a kocsi jobb oldala és az árok közé ment, elvesztette a tapadást a füvön és elcsuszott
itt egy egyszerű rajz, zöld négyzet a kocsi, kék vonal az én vagyok, piros meg gondolom egyértelmű, szegény kawasaki
Viccesnek nem mondanám egyiket sem, de 2 kiemelkedő pont volt nálam.
Az egyik az az, amikor jó szokásához híven a noteszét bámulta, amíg én vezettem, aztán az egyik lámpánál felnézett és azt hittem szívinfarktust kap, vagy ha nem akkor ott a helyszínen szedi le a fejemet, amiért átmentem (szerinte) a piroson. Csak azt nem sikerült észrevennie, hogy a kiegészítő lámpa zöld volt és azon mentem át. Azt hittem elküldöm a f*szba, hogy tanulóként az út közepén elkezd velem ordibálni, miközben semmi rosszat nem csináltam, csak ő az, aki az egyetlen dolgát (figyelni a tanulót) képtelen csinálni az idő nagyrészében.
A másik meg az, amikor kaptunk egy defektet. Azt hinné az ember, hogy egy 50-es figura, akinek munkaeszköz az autó, ki tud cserélni egy rohadt kereket. Persze... ott hápogott, képes lett volna autómentőt hívni, ha nem cserélem ki neki. De legalább adott egy ingyen órát cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!