Suzuki Swace 8 millió feletti árral bukta lesz hazánkban?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 12:24
1/7 anonim válasza:
Nehéz megjósolni, de hogy nem fogja verni a saját kategóriáját az biztos.
Még mindig Suzuki, ami nálunk nem hangzik jól, másrészt, meg ránézésre nagyon Toyota, legalábbis nekem
2/7 anonim válasza:
Szerintem hatalmas bukta. Durván 8 és féltől INDUL az ára. Még egy kicsit hozzá teszel és kapsz egy Golfot, ha még arra is egy kicsit egy 1-es BMW-t.
3/7 anonim válasza:
Ha többet ajánl mint más márka ezen az áron, akkor jó vétel kész és vinni fogják.
(Normális motor paletta, megfelelő kényelem és konfort)
D
4/7 anonim válasza:
Ránézésre azért hasonlít a Toyotára, mert az is. Egy Suzuki emblémás Toyota. Hogy mennyire lesz sikeres az jó kérdés.
5/7 anonim válasza:
Én nem nagyon tudom hova tenni ezt a kocsit. Oké, hogy a Suzukinak lett kombija, meg kisebb lesz a CO2 kibocsátás, és kevesebb büntetést kell fizetnie, a Toyotának meg olyan piacokról is lesz bevétele, ahol inkább Suzukikat vesznek, de aki tudja, hogy a Swace egy Corolla, csak más néven, az nem tudom, hogy milyen érveket tudna felhozni az előbbi mellett. Nem olcsóbb, szerintem nem is olyan szép, mint az eredeti, minden másban meg ugyanaz, plusz a Toyotának nagyobb presztízse van, több fajta motorral és felszereltséggel lehet venni, mint Suzukiként. Amúgy marha jó ez a kocsi meg a hibrid technológia, nekem is mostani Corollám van. De kíváncsi lennék, hogy Suzukiból mennyit adtak el, főleg a 20 milliós Across-ból:D
6/7 anonim válasza:
Néhány megszállott suzuki fanon kívül senki nem fogja venni.
Miért venne bárki egy suzuki logós toyotát, ami kevésbé testreszabható?
7/7 anonim válasza:
Hát inkább azt venném mint a golfot vagy az 1-es bmw-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!