Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha valaki 5.-re se megy át...

Ha valaki 5.-re se megy át forgalmi vizsgán, miért kell neki jogsit adni?!

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm 7.-re ment át és olyan brutálisan vacakul vezet, hogy 10 perc alatt ki készültem mellette és inkább haza vittem a kocsijával. Miért nem lehet elfogadni, hogy akinek Pavra kell mennie alkalmatlan a vezetésre?!

2021. jún. 12. 18:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"#15 én is egyetemi vizsgákról írtam."

Én is. Ha az egyetemi vizsgán megbuksz, van pótvizsga lehetőség ötször. Ez nem azt jelenti hogy után soha többet nem diplomázhatsz le, hanem hogy újra kell felvételizned az egyetemre (analógia: PÁV vizsga) és akkor újra van 6 lehetőséged. ha ott megint kibuksz, újabb felvételi után újabb 6 lehetőség, végtelen sokszor.

2021. jún. 12. 20:18
 22/24 A kérdező kommentje:

#21 valószínűleg több közöm volt hozzá, mint neked.

#22 Nem mondtam, hogy bukások után soha nem lehet diplomád, hanem állami képzésen, ha nincs egy átlagod szépen átraknak fizetősre...

2021. jún. 12. 20:22
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nem mondtam, hogy bukások után soha nem lehet diplomád, hanem állami képzésen, ha nincs egy átlagod szépen átraknak fizetősre..."

Miért, a páv után ingyen van a forgalmi vizsga, vagy mi? Ott is az ismétlővizsga + az oktatás fizetős, nem tudom akkor ez miért érv...

2021. jún. 12. 20:48
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyi kérdező szerintem hibás a gondolkodásod a témát illetően.

Én elsőre átmentem, de szerintem még annyira sosem stresszeltem vezetés közben, mint akkor, el kell fogadni hogy vannak emberek akiknek a vizsgával járó stressz nem összehasonlítható mondjuk a forgalomban vezetés stresszével.

Továbbá függ az oktatótól is, aki lehet hogy balfax és nem igazán adott át hasznos tudást. Ismerek valakit aki 4x megbukott, oktatót váltott és ötödjére meg átment.

Sőt függ a vizsgaútvonaltól is. Nem ismerem a statisztikákat de talán Budapesten több a bukás mint a vidéki városokban.

2021. jún. 12. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!