Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha forgalmi vizsgán beül...

Ha forgalmi vizsgán beül mögém a vizsgabiztos, én meg kiszállok, és ott hagyom a vizsgát, akkor az bukásnak számít?

Figyelt kérdés
És milyen indokkal fog megbuktatni? Elvégre aláírni sem tudok, mert ott hagytam a vizsgát. Esetleg beírja, hogy "Nem jelent meg"?
2021. jan. 25. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, akkor rögtön sikeres lesz a vizsgád.
2021. jan. 25. 14:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Elméleti a kérdés egyébként, de komoly válaszokat kérek.
2021. jan. 25. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen mert úgy tekintik mint ha nem jelentél volna meg a vizsgán .
2021. jan. 25. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire félsz?
2021. jan. 25. 14:11
 5/7 anonim válasza:
78%

Akkor minek is mész el? Elméleti kérdésnek is hülyeség. Vizsgára meg sztem nem.fognak alapból engedni amíg nem mész át sztem legalábbis normális oktatóknál.

Ha meg nem érzed úgy akk meg plusz órákat kell venni

2021. jan. 25. 14:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Már vettem egy halom pótórát, egyszer meg is buktam. Borzasztó vizsgabiztost kaptam, aki minden egyes másodpercben engem kritizàlt, és egyáltalán egy fél pillanatra sem hallgatott el, csak velem és az oktatómmal ordított onnantól, hogy beült mögém.

Most vettem ismét pár pótóràt.

De nem az volt a kérdés, hogy mit kell csinálnom.

Gondoltam, hogy ha ott hagyom a vizsgát, akkor nem lesz sikeres nyilván, de a "Nem jelent meg" meg a bukás az nem ugyanaz. Első esetben nem számít bele az öt próbálkozásba a vizsga. Engem ez érdekelt volna, hogy ha ott hagyom a vizsgát, nem írok alá, meg semmit nem csinálok, akkor beleszámít-e az öt próbálkozásba, vagy szimplán beírja a vizsgabiztos, hogy "Nem jelent meg".

Eléggé félek attól, hogy ha újra ezt a vizsgabiztost kapom, akkor olyan hányinger fog elkapni engem, hogy rögtön rosszul leszek, és ott kell hagynom a vizsgát. Első alkalommal is ismertem már ezt az embert, nagyon sok rosszat hallottam róla, de most hogy élőben meg is tapasztaltam milyen, így még rosszabb. Első alkalommal is elkapott a hányinger, amikor elindult az autó felé, és megláttam.

2021. jan. 25. 17:17
 7/7 anonim ***** válasza:
36%

Ne rinyálj! Az ötödik sikertelen vizsga után elmész egy PÁV-ra és utána végtelen számú vizsgát tehetsz. Előbb-utóbb majdcsak sikerül.

Persze, ha nem sikerül a PÁV, az cumi, mert azt hiszem csak két év múlva próbálkozhatsz újból vele.

2021. jan. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!