Ha valaki 5.-re se megy át forgalmi vizsgán, miért kell neki jogsit adni?!
Teljes mértékben érthetően fogalmaztam, de összefoglalom.
Nem adnék annak jogosítványt aki 5 alkalomból nem tud kihasználni egyet sem. Minél fiatalabb az ember annál könnyebben tanul, ha 20 éves korában nem tudja megcsinalni nem valószínű, hogy ugyanaz a személy 30-40 éves korban jobb lesz már vezetésből.
Én èrtem a kèrdèst ès egyetèrtek, èn sem adnèk ezeknek az embereknek jogosítvànyt.
Jó sok PAV-os sír itt, hogy nem èrtik, meg logikàtlan! xD
"Tegyük fel, hogy pontosak legyünk az önéletrajzos példádra, ez olyan mintha ugyanannak a cégnek küldenéd be 5-ször, nyilván nem választottak ki nem vagy alkalmas rá."
Ez azért pont rossz példa, mert ha alulképzett vagyok és azért 5-ször nem választanak ki, de utána továbbképzem magam (analógia: megtanulok vezetni), lediplomázok és megtanulok 2 idegen nyelvet akkor lehet esélyem megint.
#16 Ne màr rossz a szàzalèkom?! Mi lesz most velem PAV-os sràc? xD
Viccet fèlre, nyilvàn, ha őszinte vagy rossz lesz a szàzalèkod is. :D
#15 én is egyetemi vizsgákról írtam.
Tegyük fel PAV vizsgán át mész, szerintem akkor sem természetes, hogyha van pénzed és az oktatódnak idegrendszere, te lazán mehetsz 10-11-12. vizsgára is amin szerencsével átcsúszol, utána kisebb szerencsétlenséggel meg baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!