Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Arrol a helyzetről mi a...

Arrol a helyzetről mi a véleményetek, hogy nem adják meg az elsőbbséget s rámdudálnak mintha én lennék a hibás erre kipattanok és azt orditom, hogy "-Kártyán nyerted a jogositványodat te barom?" De a másik kocsibol a fönököm száll ki?

Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 12:44
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Rád férne egy kiadós dugás, attól hátha megnyugodnál.
2021. máj. 17. 17:34
 52/57 A kérdező kommentje:
én nem idegeskedem, te lehetsz feszult ha idegeskedést látsz bele ebbe-abba.
2021. máj. 17. 17:37
 53/57 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nem kereszteződés volt. Akkor telepről jött ki. Vagy a végtelenből, ahol a párhuzamosok…
2021. máj. 17. 17:40
 54/57 anonim ***** válasza:
Érdekes, én sem idegeskedem. Kettőnk közül mégis neked jutott eszedbe közúton ordibálva elégtételt venni egy meg nem adott elsőbbségért. Valahogy nem egyformán vagyunk nyugodtak.
2021. máj. 17. 17:56
 55/57 A kérdező kommentje:
"Ja, hogy nem kereszteződés volt. Akkor telepről jött ki. Vagy a végtelenből, ahol a párhuzamosok…" csak tudnám mi értelme van a találgatásoknak
2021. máj. 17. 18:05
 56/57 A kérdező kommentje:
"Érdekes, én sem idegeskedem. Kettőnk közül mégis neked jutott eszedbe közúton ordibálva elégtételt venni egy meg nem adott elsőbbségért. Valahogy nem egyformán vagyunk nyugodtak." Még mindig nem a meg nem adott elsöbbségről szól a kérdés
2021. máj. 17. 18:06
 57/57 anonim ***** válasza:

Kérdező: leírtuk a véleményüket:

A főnököd szabálytalan volt és bunkóság volt, hogy dudált.

Ellenben te még sokkal bunkóbb voltál, mert kiszálltál pattogni meg baromnak hívtad.

Azzal kapcsolatban meg, hogy a jövőben hogy előzheted meg az ilyet: ne szállj ki pattogni és ne barmozzál le embereket, még akkor sem, ha tényleg annak tartod őket.

2021. máj. 17. 19:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!