Arrol a helyzetről mi a véleményetek, hogy nem adják meg az elsőbbséget s rámdudálnak mintha én lennék a hibás erre kipattanok és azt orditom, hogy "-Kártyán nyerted a jogositványodat te barom?" De a másik kocsibol a fönököm száll ki?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 12:44
11/57 A kérdező kommentje:
Ez pedig a felfele, s mégcsak nem is nyalás. A fönök a beosztott felett van nem alatta. Alapfogalmakkal se vagy tisztában.
2021. máj. 17. 14:02
12/57 anonim válasza:
Add vissza a jogsit. Nem neked való a vezetés.
13/57 A kérdező kommentje:
Adjam vissza a jogsit mert rámdudáltak miután nem adták meg az elsöbbséget:))) Egyéb hulyeség?
2021. máj. 17. 14:12
14/57 A kérdező kommentje:
12-es inkább tanulj meg rendesen vezetni, ha neked ez nem tetszik, hogy ne legyen veled ilyen ha nem adod meg az elsöbbséget.
2021. máj. 17. 14:15
15/57 anonim válasza:
Nem, ne azért add vissza, amit mások tettek, hanem az agresszív reakciód miatt. Ha ennyit nem tudsz higgadtan kezelni, akkor nem neked való ez.
16/57 A kérdező kommentje:
Értem ne az adja vissza aki életveszélybe sodor másokat s még neki áll feljebb, hanem az akinek ez nem tetszik. Téged kezeltetni kéne.
2021. máj. 17. 14:24
17/57 anonim válasza:
Szerintem jót röhögnénk rajta. Szerencsére teljesen jófej főnökeim vannak.
18/57 A kérdező kommentje:
Aki egy ilyen helyzetben dudál, az nem jófej...
2021. máj. 17. 14:33
19/57 anonim válasza:
Kérdező: itt is látszik, hogy nem bírod a kritikát és nem bírod az indulataidat kezelni.
Értelmes ember, ha ok nélkül rádudálnak gyors átgondolja, hogy biztos nem csinált-e valamit rosszul, esetleg ha a szitu engedi kérdőn ránéz arra aki dudált, hogy ez most mi volt.
Nem kap rögtön agyérgörcsöt és száll ki pattogni. Tul képpen nem tudom azt a közlekedési szitut elképzelni, amikor kiszállok pattogni. Ha valaki veszélybe sodor rányomok a dudára, amúgy max megjegyzem magamban, hogy ez hülye aztán viszlát.
20/57 anonim válasza:
Mindenki követ el hibákat. Ő is, hogy elnézte a dolgot, te meg kezelni nem tudod normálisan.
Ha korrekt vezető vagyok, akkor az utcán történteket nem torolnám meg a cégben. De ne lepődj meg, ha kirúg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!