Arrol a helyzetről mi a véleményetek, hogy nem adják meg az elsőbbséget s rámdudálnak mintha én lennék a hibás erre kipattanok és azt orditom, hogy "-Kártyán nyerted a jogositványodat te barom?" De a másik kocsibol a fönököm száll ki?
Mondom, senki nem védi azt, aki kiment eléd. Senki. A dudálását sem. De ha találsz olyan választ, amelyik őt védi, akkor fizetek neked egymilliót (az ez után jövő válaszok nem érnek ám!)
Téged azért merészelünk bántani, mert a másik félhez hasonlóan rosszul kezelted. A dudálás egyébként semleges. Az nem minősíti a másikat, csak jelez.
De ez a „-Kártyán nyerted a jogositványodat te barom?” már durva, sértő, megalázó.
Csak magamat tudom idézni:
"Úgy vettem észre, hogy csak az igen primitív, buta emberek látják fekete-fehérben a világot"
Ha nem értünk veled egyet, akkor az azt jelenti, hogy vele igen? Sőt, azzal is hogy szabálytalanul közlekedik? Mi lett volna, ha belehajt egy óvodáscsoportba? Tényleg olyan ember pártját fogjuk, aki óvodásokat gyilkol?
azzal hogy csak engem szapultok őt véditek. rola egy szó se eseik, itt minden csak rolam szol tőletek. irhatom a számlaszámomat? ez nem semleges dudálás volt s semmiféle jelzés nem volt akkor tette mikor már elmult az általa okozott veszélyhelyzet. dühében mert valaki őfelségének nem hajbókolt előre. ép ideje volt hogy valaki helyretegye ne csak ő alázzon másokat, tudja meg milyen az ha ő van a másik oldalon.
" Mi lett volna, ha belehajt egy óvodáscsoportba? Tényleg olyan ember pártját fogjuk, aki óvodásokat gyilkol?" akkor dudálás helyett máskép probált volna kibujni a felelősség alól. amig minden ugyvéd el nem magyarázza neki hogy ez tulzás. ti viszont valoszinu ugyanugy a pártját fognátok, ne felejtsuk el olyan országban élunk ahol egy rablót is dicsőitenek.
Nagyon eltértünk a főkérdéstől. A főfőkérdéstől. A főnöktől. Mert, hogy tk. ez izgat, csak itt arcoskodsz. Lehet, kirúg. Lehet nem. Lehet, behív magához egy beszélgetésre. Finom lesz, választékos, elegáns. Egy szót sem ejt majd az esetről.
De mégis nagyon-nagyon kisfiú leszel a végére.
Én már az elején elakadtam. Ha nem adják meg az elsőbbséget és rád dudálnak, miért kell kiugrani az autóból és ordibálni a másikra?
(függetlenül attól, ki vezeti a másik autót)
Velem is előfordult már ilyen, nem voltam boldog tőle, de nem is akartam szájkaratézni a kereszteződésben. Sőt, olyan is volt, hogy én néztem el valamit, akkor pedig jólesett, hogy a másik autós nem állt neki ilyen módon hőbörögni.
Szóval, visszatérve az elejéhez: biztos, hogy csak ez az egy megoldás volt az adott helyzetben?
Nem volt szó kereszteződésről se. Nem helyes hogy kitaláltok olyasmit amiről nincs szó majd abba köttök bele. Vagy még mindig karanténban vagytok s ennyire unatkoztok? Oké te néztél el valamit s utána dudáltál, de nem szálsz ki höbörögni a kettő valahogy uti egymást aki dudál ha nincs igaza az ha igaza van végkép nem lesz türelmes. persze valószinübb, hogy még mindig nem sikerult értelmezni a helyzetet. Jobban járnál, ha nem találnál ki hozzá plusz dolgokat hisz még igy se értetted meg, miről van szó.
A helyzet már meg volt olda, ez inkább a kövezkező helyzet megelőzéséről szól, s az ilen embernek ha nincs a tetteinek következménye az csak ront a helyzeten a késöbbiekben, hisz már így is nagyobb az egója mint kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!