Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Arrol a helyzetről mi a...

Arrol a helyzetről mi a véleményetek, hogy nem adják meg az elsőbbséget s rámdudálnak mintha én lennék a hibás erre kipattanok és azt orditom, hogy "-Kártyán nyerted a jogositványodat te barom?" De a másik kocsibol a fönököm száll ki?

Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 12:44
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
"#25: viselkedésből jobb, ha te nem oktatsz ki senkit. Konfliktuskezelés tréningre kéne menned..." ja mert valaki nem tudja a kreszt. inkább neki kéne kresztanfolyamra mennie, de neked is.
2021. máj. 17. 16:07
 32/57 anonim ***** válasza:
Látom nagyon megy a magyarázkodás. :)
2021. máj. 17. 16:10
 33/57 A kérdező kommentje:
nyilván ha valaki amellé áll aki másokat veszélyeztet majd dudál. valószinu ők is ilyenek s ez most az önigazolásuk. ismerem ezt a tipust.
2021. máj. 17. 16:16
 34/57 anonim ***** válasza:

Nem venném a szívemre, hogy rossz legyen az álmod.

Neked van igazad, mindenki más hülye.

Rúgd ki a főnököd!

2021. máj. 17. 16:18
 35/57 A kérdező kommentje:
még jo hogy hulye mindenki aki a fölényes szabálytalankodo mellé áll. itt se a mennyiség számit, hanem a minőség
2021. máj. 17. 16:22
 36/57 anonim ***** válasza:
Senki nem állna mellé, ha nem arról számolsz be, hogy egy alacsony ingerküszöbű, agresszív alak vagy. Velünk szemben is.
2021. máj. 17. 16:25
 37/57 A kérdező kommentje:
és akkor aki dudál mikor szabálytalan, az mi? veletek szemben miért? neked az az agresszivitás ha valaki leirja a véleményét? akkor inkább veled van a gond.
2021. máj. 17. 16:28
 38/57 anonim ***** válasza:
Úgy vettem észre, hogy csak az igen primitív, buta emberek látják fekete-fehérben a világot, szerintük a világon csak két oldal létezik. Nekem az jött le ebből a sok rizsából, hogy teljesen be vagy rosálva, mert rossz emberbe kötöttél bele, olyan fajta ember lehetsz, aki ha valakiről azt hiszi, hogy gyengébb azonnal támad és ugyanezt feltételezi a többi emberről is, mivel nem tud a saját korlátolt világán túl látni.
2021. máj. 17. 16:28
 39/57 A kérdező kommentje:
dehogy kötöttem bele. ő kötöt belém mikor a szabálytalankodása miatt dudált. én csak reagáltam erre. nem ezt nevezik belekötésnek. és itt ő volt a gyengébb hisz ő volt alul a törvénnyességben s ő támadt a dudálással a gyengébb pozicióból.
2021. máj. 17. 16:30
 40/57 A kérdező kommentje:
monduk az is elmond sokat - rólatok - hogy a többszörös szabálytalankodó mellé álltok a jogkövetővel szemben. ez aféle betyárbecsület lenne? hasonló a hasonló mellé áll?
2021. máj. 17. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!