Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megelőzhetem vasútiátjárón az...

Megelőzhetem vasútiátjárón az 1 nyomon haladó motorost, vagy a lovaskocsit esetleg kézikocsit?

Figyelt kérdés
Egyik teszten neten megelőzhetem a motorost. Egy masikon meg meg a biciklist sem ha jol emlekszem. De kezikocsit meg lovaskocsit biztos nem. Mi a helyes? Egy kezi es lovaskocsi joval lassabb egy motorosnal. Hol a logika?
2021. máj. 13. 10:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

#18: már idéztek jogszabályt

(8) Tilos előzni:

[...]

d) vasúti átjáróban és közvetlenül vasúti átjáró előtt;

[...]

(9) A (8) bekezdés d) és e) pontjában meghatározott tilalom nem vonatkozik a kétkerekű motorkerékpárnak, segédmotoros kerékpárnak és kerékpárnak gépjárművel való előzésére.

2021. máj. 15. 10:21
 22/26 A kérdező kommentje:
amugy sracok meglett a kresz. 68 pont.:D koszi a kerdesre adott valaszt
2021. máj. 16. 08:33
 23/26 anonim ***** válasza:
52%
#20 a hivatalos kresz szabályt linkeltem be. Amúgy meg nem én adom elő az atyaúristent, ahhoz meg külön gratulálok, hogy három kommentből leszűröd, hogy hogyan vezetek, nyilván a hiba az én készülékemben van, nem a tiédben. Nézegesd csak a youtubeot, onnan szépen megtanulsz vezetni, csak a közelembe ne kerülj.
2021. máj. 16. 09:24
 24/26 anonim ***** válasza:
52%
#22 grat
2021. máj. 16. 09:24
 25/26 anonim ***** válasza:

AZ a baj hogy a teszt alapján nem lehet semmit se megtanulni, csak bemagolni arra az adott kérdésre az X-et.

Vedd elő és tanuld meg.

2021. máj. 17. 06:55
 26/26 A kérdező kommentje:
4-5 eve vezetek. Futarkodom. Emellett mar kulfoldon is jartam autoval. Keresztbe-hosszaba atszeltem mar az orszagot. 😀 ez csak egy masodik jogsi. Sikeres lett a kresz vizsgam. De a kerdesek szerintem brutal hulyen vannak leirva. Szerintem aki nek vezet sokat nem is tud megerteni belole
2021. máj. 17. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!