Szántóföldek között haladó földutakon lehet szabadon sétálni, biciklizni?
Figyelt kérdés
Ha jön egy traktor vagy arra jön valamelyik szántóföld tulajdonosa, nem köt bele az emberbe hogy mit mászkál ott a földje mellett?2017. máj. 13. 18:34
1/9 A kérdező kommentje:
Csakmert itt ahol élek az az egyetlen nyugis hely ahol ki lehet vonulni a természetbe, ami nincs tele autókkal meg emberekkel, ahol nyugton lehet lenni kicsit. Más lehetőség itt erre nincs, mert mindenhol csak autók, autók autók és autók egyfolytában
2017. máj. 13. 18:35
2/9 anonim válasza:
Ha nincs lezárva vagy nincs tábla, akkor mehetsz nyugodtan.
Csak ne tipord le a vetést.
3/9 anonim válasza:
A földutak elméletileg nem magántulajdonok. Mondjuk előfordul az ilyen, hogy valaki meghagy egy utat a saját földjén, de akkor sem fognak lelőni, mert odakeveredsz.
4/9 anonim válasza:
Érdekes helyen élsz, ha ott a településen kívüli területen mindenhol vetések vannak... erős túlzás lehet.
Rét, mező, erdösávok, fa csoportok, csatornák partjai sokkal inkább természet közeliek, mint a vetések közötti utak.
Megtiltani ok nélkül nem szokták a vetések mentén bóklászást, de ellenőrzés előfordulhat.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát itt minden tele van szántóföldekkel a településen kívül. Település szélén vannak erdősávok de nem valami nagy terület, azzal sokra nem megyek. Folyópart itt nincs, parkok se
2017. máj. 13. 19:06
6/9 anonim válasza:
Bicóval, gyalog nem szól senki... motorral, vagy autóval már esélyesebb....
7/9 Alex Fly válasza:
Ha közút vagy közforgalom elől el nem zárt magánút, akkor a KRESZ szabályainak megfelelően használhatod. Ha közforgalom elől elzárt magánterület, akkor a tulajdonosa dönti el, mit enged meg.
8/9 anonim válasza:
Autók minden irányban, mi lessz itt tíz év múlva.
Autó jogsinál már várólista van. Hihetetlen, most már minden emberhez tartozni fog egy autó és havi 20-30liter elégetet kipuf füst.
A legszörnyűbb már a 3ik világban is mindenkinek ez az egyetlen vágya.
9/9 anonim válasza:
Nekem már nincs autóm, de gondolkoztam már rajta, hogy én is veszek havi 30 liter benzint és elégetem apránként, hogy én se maradjak már ki a környezet szenyezésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!