Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szántóföldek között haladó...

Szántóföldek között haladó földutakon lehet szabadon sétálni, biciklizni?

Figyelt kérdés
Ha jön egy traktor vagy arra jön valamelyik szántóföld tulajdonosa, nem köt bele az emberbe hogy mit mászkál ott a földje mellett?
2017. máj. 13. 18:34
 1/9 A kérdező kommentje:
Csakmert itt ahol élek az az egyetlen nyugis hely ahol ki lehet vonulni a természetbe, ami nincs tele autókkal meg emberekkel, ahol nyugton lehet lenni kicsit. Más lehetőség itt erre nincs, mert mindenhol csak autók, autók autók és autók egyfolytában
2017. máj. 13. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs lezárva vagy nincs tábla, akkor mehetsz nyugodtan.

Csak ne tipord le a vetést.

2017. máj. 13. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A földutak elméletileg nem magántulajdonok. Mondjuk előfordul az ilyen, hogy valaki meghagy egy utat a saját földjén, de akkor sem fognak lelőni, mert odakeveredsz.
2017. máj. 13. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes helyen élsz, ha ott a településen kívüli területen mindenhol vetések vannak... erős túlzás lehet.

Rét, mező, erdösávok, fa csoportok, csatornák partjai sokkal inkább természet közeliek, mint a vetések közötti utak.

Megtiltani ok nélkül nem szokták a vetések mentén bóklászást, de ellenőrzés előfordulhat.

2017. máj. 13. 18:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát itt minden tele van szántóföldekkel a településen kívül. Település szélén vannak erdősávok de nem valami nagy terület, azzal sokra nem megyek. Folyópart itt nincs, parkok se
2017. máj. 13. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Bicóval, gyalog nem szól senki... motorral, vagy autóval már esélyesebb....
2017. máj. 13. 20:25
 7/9 Alex Fly ***** válasza:
Ha közút vagy közforgalom elől el nem zárt magánút, akkor a KRESZ szabályainak megfelelően használhatod. Ha közforgalom elől elzárt magánterület, akkor a tulajdonosa dönti el, mit enged meg.
2017. máj. 13. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:
38%

Autók minden irányban, mi lessz itt tíz év múlva.

Autó jogsinál már várólista van. Hihetetlen, most már minden emberhez tartozni fog egy autó és havi 20-30liter elégetet kipuf füst.

A legszörnyűbb már a 3ik világban is mindenkinek ez az egyetlen vágya.

2017. máj. 13. 22:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már nincs autóm, de gondolkoztam már rajta, hogy én is veszek havi 30 liter benzint és elégetem apránként, hogy én se maradjak már ki a környezet szenyezésből.
2017. máj. 13. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!