Megelőzhetem vasútiátjárón az 1 nyomon haladó motorost, vagy a lovaskocsit esetleg kézikocsit?
Egyébként itt van 17 perctől a videóban, ahogy elmondja, hogy lehet előzni egy nyomon haladót.
https://www.youtube.com/watch?v=7bqAiI5Ur3g
2019 decemberi, szóval jelenleg érvényes KRESZ alapján van.
Ez pl miért nem jo?
Hu helyett eu-t irjatok. Valamiert nem engedi a kepfeltoltest belinkelnem.
"de KRESZ-ben nem találom ezt a kivételt"
Pedig ott van.
34.§.
(9) A (8) bekezdés d) és e) pontjában meghatározott tilalom nem vonatkozik a kétkerekű motorkerékpárnak, segédmotoros kerékpárnak és kerékpárnak gépjárművel való előzésére.
Youtube huszár, persze. Pető Attila jelenleg Magyarország leginkább elismert szakoktatója te szerencse csomag. Nem ártana tanulnod tőle, mert a linkeken kívül semmit nem tudtál hozzászólni csak bemutattad, mennyire sötét is vagy a közelkedés terén.
Kresz professzor nem dumál össze-vissza, az ország legismertebb oktatója,a tudása naprakész és elképesztő.
Gyakran nézem a videóit, a kérdésre válaszolva azért nem lehet egy lassan haladó lovaskocsit előzni, mert nem látsz tőle! Ez benne van a videójában, mikor ez volt a téma.
Kár, hogy a guyok ezt is le tudták pontozni.
Én nem pontoztam le senkit, a kérdésre is megszületett a jó válasz, de Pető Attilának több véleményére is emlékszem, amit konkrétan a KRESZ által lehetett cáfolni.
Szóval, ért hozzá, meg minden, de azért nem tévedhetetlen.
Te pont az a tipik gyökér vagy, aki szart se tud de neten nagy a pofája :D Belinkeltél egy ezeréves KRESZ hivatkozást és előadod az atyaúristent :D Tipikus sötét paraszt, az ilyenektől mentse meg az embert az ég az utakon. Menjél, vegyél pár órát, mielőtt elkezdesz ugatni a neten linkecske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!