Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megelőzhetem vasútiátjárón az...

Megelőzhetem vasútiátjárón az 1 nyomon haladó motorost, vagy a lovaskocsit esetleg kézikocsit?

Figyelt kérdés
Egyik teszten neten megelőzhetem a motorost. Egy masikon meg meg a biciklist sem ha jol emlekszem. De kezikocsit meg lovaskocsit biztos nem. Mi a helyes? Egy kezi es lovaskocsi joval lassabb egy motorosnal. Hol a logika?
2021. máj. 13. 10:51
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ki az aki igy lepontozza az embereket es miert?😀 hihetetlen
2021. máj. 13. 11:41
 12/26 anonim ***** válasza:
36%

Egyébként itt van 17 perctől a videóban, ahogy elmondja, hogy lehet előzni egy nyomon haladót.

https://www.youtube.com/watch?v=7bqAiI5Ur3g

2019 decemberi, szóval jelenleg érvényes KRESZ alapján van.

2021. máj. 13. 11:44
 13/26 A kérdező kommentje:

[link]

Ez pl miért nem jo?

Hu helyett eu-t irjatok. Valamiert nem engedi a kepfeltoltest belinkelnem.

2021. máj. 13. 11:57
 14/26 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"de KRESZ-ben nem találom ezt a kivételt"

Pedig ott van.

34.§.

(9) A (8) bekezdés d) és e) pontjában meghatározott tilalom nem vonatkozik a kétkerekű motorkerékpárnak, segédmotoros kerékpárnak és kerékpárnak gépjárművel való előzésére.

2021. máj. 13. 14:09
 15/26 anonim ***** válasza:
63%
#14 végre egy értelmes ember, aki nem mindenféle youtube huszárok véleményére hivatkozik :) Köszi.
2021. máj. 13. 14:22
 16/26 anonim ***** válasza:
22%

Youtube huszár, persze. Pető Attila jelenleg Magyarország leginkább elismert szakoktatója te szerencse csomag. Nem ártana tanulnod tőle, mert a linkeken kívül semmit nem tudtál hozzászólni csak bemutattad, mennyire sötét is vagy a közelkedés terén.

2021. máj. 13. 16:14
 17/26 anonim ***** válasza:
62%

Kresz professzor nem dumál össze-vissza, az ország legismertebb oktatója,a tudása naprakész és elképesztő.

Gyakran nézem a videóit, a kérdésre válaszolva azért nem lehet egy lassan haladó lovaskocsit előzni, mert nem látsz tőle! Ez benne van a videójában, mikor ez volt a téma.

Kár, hogy a guyok ezt is le tudták pontozni.

2021. máj. 14. 07:32
 18/26 anonim ***** válasza:
Pont leszarom, amíg nem tud jogszabályt idézni addig felőlem az atyaúristen is vlogolhat. Egyébként ha te meg ebből leszűröd, hogy mennyire vagyok sötét "közelkedés" terén akkor pont annyira vagy debil, mint amennyire látszol, de való igaz, hogy nem szoktam vasúti átjáróban előzni, mea culpa, baromarc :D
2021. máj. 14. 09:17
 19/26 anonim ***** válasza:
71%

Én nem pontoztam le senkit, a kérdésre is megszületett a jó válasz, de Pető Attilának több véleményére is emlékszem, amit konkrétan a KRESZ által lehetett cáfolni.

Szóval, ért hozzá, meg minden, de azért nem tévedhetetlen.

2021. máj. 14. 17:05
 20/26 anonim ***** válasza:

Te pont az a tipik gyökér vagy, aki szart se tud de neten nagy a pofája :D Belinkeltél egy ezeréves KRESZ hivatkozást és előadod az atyaúristent :D Tipikus sötét paraszt, az ilyenektől mentse meg az embert az ég az utakon. Menjél, vegyél pár órát, mielőtt elkezdesz ugatni a neten linkecske.

2021. máj. 14. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!