Megelőzhetem vasútiátjárón az 1 nyomon haladó motorost, vagy a lovaskocsit esetleg kézikocsit?
Figyelt kérdés
Egyik teszten neten megelőzhetem a motorost. Egy masikon meg meg a biciklist sem ha jol emlekszem. De kezikocsit meg lovaskocsit biztos nem. Mi a helyes? Egy kezi es lovaskocsi joval lassabb egy motorosnal. Hol a logika?2021. máj. 13. 10:51
1/26 anonim válasza:
Ezért kellene hülye online tesztek helyett kinyitni egy KRESZ-könyvet.
2/26 anonim válasza:
A lovaskocsitól nem látsz rendesen!
5/26 anonim válasza:
Egy nyomon haladó járművet szabad előzni vasúti átjáróban, azon kívül minden mást tilos csinálni a vasúti átjáróban, a folyamatos áthaladást leszámítva.
6/26 anonim válasza:
Kétkerekű motorkerékpárt és segédmotor kerékpárt szabad előznöd, mást nem.
7/26 A kérdező kommentje:
Koszonom!:)
2021. máj. 13. 11:23
8/26 anonim válasza:
#5,6: ezt én is így tanultam, de KRESZ-ben nem találom ezt a kivételt. Megváltozott volna?
9/26 anonim válasza:
Hiába szavazgattok le, meg lehet okoskodni, de akkor támasszátok alá valamivel.
10/26 anonim válasza:
Meg, a KRESZ TV oldalán Pető Attila beszél is róla egy vasúti átjárós videóban. Ott elmondja, hogy ez jelenleg így van. Az, hogy melyik kitételnél van leírva a KRESZ-ben, az már jó kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!