Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A pilóták MIT élveznek a...

A pilóták MIT élveznek a repülésben?

Figyelt kérdés
Úgy értem, a repülőgépek(elsősorban a kicsikre és NEM az utasszállítókra gondolok)nagyon nagy sebességgel haladnak,gondolom a pilótának több kilométerrel kell előre gondolkodnia és figyelnie +a műszereket is....tehát így LAIKUSKÉNT elég nagyfokú figyelmet igényelhet egy repülőgép vezetése.... gondolom ilyenkor nem tudnak hátradölni és csak élvezni a szabadság érzését...vagy akár csak összevissza száguldozni a levegőben.Szerintetek MI az amiért ennyire imádják a repülést?
2010. aug. 15. 18:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
A felelősséget. :D
2010. aug. 15. 18:22
 2/24 anonim ***** válasza:
mindent számítógép irányÍt, úgyhogy nyugodtan hátra is dőlhet akár
2010. aug. 15. 18:28
 3/24 A kérdező kommentje:
Meg az integető lányokat akik buknak a Ray Ban napszemüvegre :))))) de most komolyan,ezen kívül .
2010. aug. 15. 18:29
 4/24 anonim ***** válasza:

"LAIKUSKÉNT elég nagyfokú figyelmet igényelhet"

Azért olyan nagy figyelem nem kell, mert nagy részét a robotpilóta végzi, sőt akár landolni is tud magától...

A repülés, a határtalan szabadság az, amit élveznek benne. Szerintem.

2010. aug. 15. 18:30
 5/24 A kérdező kommentje:
Egy kis gépnél nincsen számítógép szerintem.Azok még hagyományosan a "pilóta agya után mennek"
2010. aug. 15. 18:30
 6/24 anonim ***** válasza:
Magát a repülést különben nem csinálnák...
2010. aug. 15. 18:34
 7/24 anonim ***** válasza:

Nem kel megfeszülve figyelni? Ne máááár! Amikor hátradől, vagy elhagyja a pilótafülkét, rajta kívül vagy ketten figyelik a gépet.

Nem azért kapják a hatalmas fizetést, mert bárki alkalmas erre a munkára.

2010. aug. 15. 18:34
 8/24 anonim ***** válasza:
De ezt inkább egy pilóta tudná megmondani! Ők biztos azt nem értik mi a jó mondjuk az autószerelésben vagy a felszolgálásban.
2010. aug. 15. 18:37
 9/24 anonim ***** válasza:
szerintem ilyenkor beleképzelik magukat egy filmbe, ami menő amerikai pilótákról szól, akikre buknak a csajok, illetve elmondhatja magáról nemcsak másoknak, hanem önmagának is, hogy valami extrém dolgot csinál. figyelemfelkeltés.
2010. aug. 15. 18:37
 10/24 A kérdező kommentje:

Srácok srácoook én ezekre a kis 2 személyes lélekvesztőkre gondolok pl,nem a boingekre!!!!

Baromi gyorsan hasítanak,ezért nagyon kell figyelni... a légifolyosók miatt nem cikázhatnak ide-oda.... szóval....így mit szeretnek benne?

És akkor már.... a csajok miért buknak a pilótákra :D ?

2010. aug. 15. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!