Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kellett már valahova sürgősen...

Kellett már valahova sürgősen menned autóval és hidegen hagyott a KRESZ?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömnek volt, kórháztól 40km-re laktak leesett a gyermeke az ágyról és nem mozdult, beültek a kocsiba és 20 perc alatt a kórházba voltak, mondták a kórházba, hogy hogyan lehet az, hogy lakcímük 40km-re van a kórháztól és 22 perce történt a baj? Háát úgy, hogy siettek. Nem lett csak enyhe agyrázkódása a srácnak.

Nekem egy volt, 500 méterre lakott a nagynéném akivel telefonáltunk majd valami reccsenést hallottam és megszakadt a vonal annyit mondott "segíí " autóval 55 másodperc alatt ott voltam úgy, hogy rövdgatya+poló plusz lexartam a piros lámpát mentem át kocsival a kerítés elé álltam aztán átugrottam aztán kiderült, hogy a macsek leverte a telefont.

2021. jan. 15. 23:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát a kérdés csak arra vonatkozott, hogy volt-e olyan helyzet ahol a KRESZ " hidegen hagyott ". Most ez olyan dolog hogy nappal forgalomban nem vállaltam volna be ilyet, még ha sietnünk is kell, inkább érkezzünk 10 perccel később mintsem akár ne érkezzünk meg.
2021. jan. 16. 09:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, de nemcsak vészhelyzetben, máskor is. Viszont számomra a kereszteződés meg a piros lámpa szentírás, akármi van, lelassítok, megállok. A gázpedált nyomom max, illetve a záróvonalat tekintem opciósként, ha jól belátható az útszakasz. De egyre jobban szokok lefele erről akaratomon kivül, azon veszem észre magam sokszor, hogy még a megengedett sebességet sem érem el néha, régen meg a duplájával nyomtam, ha lehetett...
2021. jan. 16. 17:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Mondom, körülnéztem meg is álltam, de nem vártam ki a 40 másodpercet. Vegyék el ha egy piroson háthaladásért az jár, nekem akkor fontosabb volt a nagynéném, sajna már nem él, aznap a telefont nem vette fel és nyugodtan mentem át, gondoltam alszik, leparkoltam, vettem jegyet még emlékszem is, hogy ráigazítottam tolatásnál, megyek be és látom, hogy fekszik az ágyba és nem reagál utána pedig hívtam a mentőket miközben megkezdtem az újraélesztést, akkor megjöttek a mentők és mondták később, hogy már hideg volt :((( és igen, voltak szagok is, de én szerettem és hibáztattam magam, szakember segített végül meg mondták, hogy már 4-6 órája meghalt akkor.
2021. jan. 16. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Azt nem mondtad hogy megálltál és körülnéztél, azt hittük csak úgy átszáguldottál a piroson.
2021. jan. 16. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!