Kellett már valahova sürgősen menned autóval és hidegen
hagyott a KRESZ?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek volt, kórháztól 40km-re laktak leesett a gyermeke az ágyról és nem mozdult, beültek a kocsiba és 20 perc alatt a kórházba voltak, mondták a kórházba, hogy hogyan lehet az, hogy lakcímük 40km-re van a kórháztól és 22 perce történt a baj? Háát úgy, hogy siettek. Nem lett csak enyhe agyrázkódása a srácnak.
Nekem egy volt, 500 méterre lakott a nagynéném akivel telefonáltunk majd valami reccsenést hallottam és megszakadt a vonal annyit mondott "segíí " autóval 55 másodperc alatt ott voltam úgy, hogy rövdgatya+poló plusz lexartam a piros lámpát mentem át kocsival a kerítés elé álltam aztán átugrottam aztán kiderült, hogy a macsek leverte a telefont.
Örülj neki, hogy nem mentél neki senkinek a kereszteződésben és megúsztad, főleg, nem vetted el sen ki életét.
2021. jan. 15. 23:53
2/14 A kérdező kommentje:
Körbenéztem.. meg dudáltam utóbbi nem sokat jelent, de mondom körbenéztem.
2021. jan. 15. 23:55
3/14 anonim válasza:
Én is gyerekkel rohantam a kórházba baleset után, a kereszteződéseknél persze próbáltam figyelni és őrülten nyomtam a dudát, érdekes módon nem kaptam sehol piros lámpát. Félúton rámtapadt egy rendőrautó, de nem szirénázott, csak követett. Aztán amikor látta, hogy a kórház parkolójába kanyarodok, akkor szépen békénhagyott.
2021. jan. 16. 00:08
4/14 anonim válasza:
Szerencsére még nem kerültem ilyen helyzetbe.
2021. jan. 16. 00:41
5/14 anonim válasza:
Éjjel átmentem az úttesten úgy, hogy nem néztem szét. Mondjuk az igaz, hogy koromsötét volt.
2021. jan. 16. 06:54
6/14 anonim válasza:
A KRESZ azért nem hagy hidegen, mert a rendelkezések jó része az én életemet is védi.
Igen, volt, hogy nagymamám telefonált hajnalban, mert nem érezte jól magát, akkor 50 helyett 80 körüli tempóban hajtottam át az üres városon. Ennyi. De az nem fér bele, hogy piros lámpán menjek át meg kereszteződésekbe vágódjak be agy nélkül. Elvégre épp elég, ha egyetlen családtag van rosszul, nem kell tetézni a bajt.
2021. jan. 16. 07:52
7/14 anonim válasza:
Nem fordult még ilyen elő, de nem is szabad figyelmen kívül hagyni a KRESZ-t még ilyen esetben sem. Én is azt mondom örülj hogy nem szaladtál bele vlakibe a piros lámpánál, de még annak is hogy egy rendőr nem kapott el, pár évre tuti elvették volna a jogsidat, jogosan.
2021. jan. 16. 07:55
8/14 anonim válasza:
Figyelmen kívül hagyhatod a szabályokat, csak ha tiloson mész át, vagy megölsz vkit, akkor elverik rajtad a port, és pont leszarják, hogy "vészhelyzet" volt. Bár egyesek képesek lennének átmenni tilos fénysorompónál is. Mindegy, hogy jön a vonat, a lényeg, h szarjunk a szabályokra!
2021. jan. 16. 08:31
9/14 anonim válasza:
Mikor párom szült, autópályán egy 50km-es szakaszt 200 körüli átlaggal tettem meg, mondjuk hozzá kell tenni, hogy éjjel fél 2 volt, szóval forgalom nuku.
2021. jan. 16. 09:27
10/14 anonim válasza:
#9 Jó de egy üres szakaszon száguldani 200 felett még mindig nem akkora veszély mint áthajtani nagy sebességgel egy piroson. Az autópályán nem tud senki beléd szállni oldalról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!