Lakóautónak szeretnék átépíteni egy kisbuszt. Tetőablakot szeretnék beépíteni, de nem tudom mik a szabályok. Ki kell vágni a tetőn egy lyukat az ablaknak. Kell-e erre valamilyen engedély és mekkora macera ez?
YouTube, Speedzone, lakóautó építés.
Azt nem állítom, hogy könnyű lesz a sok videójuk között megtalálni, amit keresel, de Göbölyös, és Vályi is csinált videókat a lakóautó építésről, sok hasznos ötletet is megmutattak, és talán Göbölyös a jogi háttérrel is foglalkozott, ha jól rémlik egy vendége volt, aki a jogszabályi háttérről is beszélt.
A videók alatt ott van a komment zóna is, bár azt nem tudom mennyire követik, több-száz videónál meglehet sehogy.
Te magadtól ne fogj neki a kivágáshoz.
Még az is lehet hogy van olyan autó amin nem lehet ilyet vágni mert a merevítés már nem lesz meg.
#1 Igen Speedzone csatornáján AdVANture néven futott a sorozat, és a 14-es részben tárgyalták a jogi részét az átépítésnek, lényeg, hogy az átalakítás előtt mindenhez kell terv, ha a végén át is szeretnéd minősíttetni lakóautónak
Hát én ha ilyet csinálnék akkor csak beletenném ami kell és sose minősíttetném át semminek.
Ha meg kiszedem belőle akkor ugyanúgy használható mint azelőtt.
Mindent bele lehet rakni a lehetőségekhez képest ami fér és ami szükséges .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!