Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lakóautónak szeretnék átépíten...

Lakóautónak szeretnék átépíteni egy kisbuszt. Tetőablakot szeretnék beépíteni, de nem tudom mik a szabályok. Ki kell vágni a tetőn egy lyukat az ablaknak. Kell-e erre valamilyen engedély és mekkora macera ez?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 05:52
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

YouTube, Speedzone, lakóautó építés.

Azt nem állítom, hogy könnyű lesz a sok videójuk között megtalálni, amit keresel, de Göbölyös, és Vályi is csinált videókat a lakóautó építésről, sok hasznos ötletet is megmutattak, és talán Göbölyös a jogi háttérrel is foglalkozott, ha jól rémlik egy vendége volt, aki a jogszabályi háttérről is beszélt.

A videók alatt ott van a komment zóna is, bár azt nem tudom mennyire követik, több-száz videónál meglehet sehogy.

tegnapelőtt 06:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Te magadtól ne fogj neki a kivágáshoz.

Még az is lehet hogy van olyan autó amin nem lehet ilyet vágni mert a merevítés már nem lesz meg.

tegnapelőtt 07:30
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

#1 Igen Speedzone csatornáján AdVANture néven futott a sorozat, és a 14-es részben tárgyalták a jogi részét az átépítésnek, lényeg, hogy az átalakítás előtt mindenhez kell terv, ha a végén át is szeretnéd minősíttetni lakóautónak

https://www.youtube.com/watch?v=MnWycU6SwNc

tegnapelőtt 07:53
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Hát én ha ilyet csinálnék akkor csak beletenném ami kell és sose minősíttetném át semminek.

Ha meg kiszedem belőle akkor ugyanúgy használható mint azelőtt.

Mindent bele lehet rakni a lehetőségekhez képest ami fér és ami szükséges .

tegnapelőtt 08:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
tegnap 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!