Van valaki aki első forgalmi vizsgán pár perc alatt meg
is bukott?
Ok. Legközelebb jobb lesz.
tegnapelőtt 14:27
Van, aki már az ellenőrzésnél vagy a fékpróba kihagyása miatt megbukik. Van ilyen. Azért te is érzed, hogy hibáztál, legalább nem az utolsó percben, akkor idegesebb lennél. (Mert igen, olyan is van, aki a telephelyre bekanyarodás során bukik meg.)
tegnapelőtt 14:45
3/11 A kérdező kommentje:
Igen. Én voltam abszolút a hibás. Csak bosszant hogy az oktató vizsga előtt 3x átvitt ebbe a parkolóba. Mindháromszor benéztem a jobbkezes utcába és nem padkáztam. A helyi buszpályaudvar parkolóból indultunk az "ingyen utolsó órára". A párom végig jött mögöttem. Aztmondta baromi szépen mentem végig. Egy iskola parkolójába álltunk be. Az a kiindulópont. A párom a parkolóból figyelt. Mindkáromszor szépen mentem. A vizsgán ugyanott elhasaltam. Vagy a vizsgadrukk. Vagy csak fáradt lettem a nagy koncentrációtól. Egy szintén vizsgázó ott az iskolánál. Szuzuki Swift. Szintén 3 perc mulva az oktató hozta vissza az autót. Ma ilyen nap volt. 5ből 4 bukott
Három bukfencem is volt. Az elsőnél még messze nem voltam kész. Nem is értem, miért futottunk neki.
A második esetben a telepen megvágtak. Fotocellás sorompón lehet kimenni, és annak a rúdja még mozgott, amikor elindultam. Kb. 2 fok hiányzott a végállásig. A harmadikra már nem emlékszem. A negyediken úgy engedtek át, hogy az oktató belenyúlt a kormányba.
tegnapelőtt 15:27
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom. :( Sajna ezek azok a dokgok. Ha nem is stresszelsz és nem amiatt vagy figyelmetlen akkor van más külső ok.. hiba. Most az a rossz nekem hogy február 2.án lejár a kresz vizsga. Kezdhetem elölről az egészet. 2 haláleset volt 1 éven belül plusz a kislányom elsős lett. Közben a nevelt fiam is letette a jogsit. Tehát az én jogsim csúszott. Utolsó utáni pillanatig. 1 vizsgalehetőség. Ez is bukta.
A padkázás azt jelenti hogy még nem érzed az autót, mert ha ott bármi vagy bárki van te neki méssz
tegnap 06:01
7/11 A kérdező kommentje:
Igen. Érdekes. Néha volt 1 1 ilyen padka súrolás. De 33 óra alatt kb 4x.
Ezért kéne visszahozni ha nem is a rutinvizsgát, legalább a pályákat, hogy az ember valahol megtanuljon szlalomozni meg saroktolatni. Soha életemben nem padkáztam, pedig az első vezetésórámon mondta az oktató, hogy én vagyok az első, akiről elhiszi, hogy előtte tényleg soha nem ültem volán mögött.
tegnap 13:24
9/11 A kérdező kommentje:
Igen tanpálya lenne jó. Engem vitt tanpályára az oktató. 20.órába.2 percre. 2 szegély közt egy Y megfordulás erejéig. Kb ennyit láttam a tanpályából.Sosem látok ott vezetni senkit. Tanulni. Gyakorolni.
Vidéki tanpályákat sok helyen konkrétan fel is számolták, hiába mondták, hogy attól, hogy nem lesz rutinvizsga, még lesz pályán oktatás. Kihozták, hogy 2012 januárjától nincs rutinvizsga, két hét múlva már nem is lehetett használni.
tegnap 15:52
Kapcsolódó kérdések: