Ahol élsz, az az utca tartozik egy háziorvos körzetébe, ő lát el és ad papírt.
jan. 28. 15:46
2/17 A kérdező kommentje:
Másik autós iskolához nem mehetek, mert csak ezeknek van szerződésük az állammal a támogatáshoz, ami magyon fontos nekem. Az iskola orvos meg nem állíthat ki ilyen igazolást. Meg csak 17 éves vagyok.
jan. 28. 15:46
3/17 A kérdező kommentje:
1-es, nem olvastad el a kérdést végig. Külföldön vagyok biztositva, nincs magyar háziorvosom. Itt élek, ide járok suliba, kiskorú vagyok és nyertem az allami jogosítvány pályázaton, amire nagy szükségem van, mert anélkül nem tudnám kifizetni a jogsit.
jan. 28. 15:49
4/17 anonim válasza:
Szerintem bármelyik körzeti dokihoz bemehetsz, mivel az orvosi alkalmassági nem TB támogatott dolog, hiszen fizetős.
jan. 28. 15:49
5/17 A kérdező kommentje:
Sok magyarnak van kulfoldi jogsija es sok külföldinek van magyar jogsija, ők hogy szereztek orvosi papírt?
jan. 28. 15:50
6/17 anonim válasza:
Szia.
Tehát magyarországon élsz és tanulsz, de külföldi háziorvosod van csak? Amúgy kell hogy helyben legyen valaki, aki megoldja ezt. Körzeti orvos stb. Vagy, esetleg magánorvos esetleg üzemi orvos is megcsinálja neked. Bár, iskolásként max iskola orvos van, de az a vizsgálat nem egyenértékű ezzel.
Mindenképp: Háziorvos, Üzemorvos vagy esetleg Magánorvos kell hozzá. A legtisztább a házi orvos egyébként.
jan. 28. 15:52
7/17 anonim válasza:
#5!
" Sok magyarnak van kulfoldi jogsija es sok külföldinek van magyar jogsija, ők hogy szereztek orvosi papírt? "
1: Kettős állampolgárás
2: Jogsi honosítás (Például ha nem csak kint dolgozol de kint is élsz vagy hosszabb ideig tartózkodsz, akkor például a kocsidat is újra kell rendszámoztatni az adott országhoz tartozó rendszámmal ott helyben.)
jan. 28. 15:53
8/17 anonim válasza:
De, elolvastam. Külföldön dolgozom, oda fizetem a tb-t, de itt lakom. Tehát elmehetek osztrák és magyar orvoshoz is, ahogy el is szoktam menni. Két helyen vagyok bejelentkezve. Jogsit magyarnál hosszabbítok.
jan. 28. 15:57
9/17 anonim válasza:
Felhivsz egy random rendelot, hogy kene jogsihoz alkalmassagi igazolas, mennyiert es mikor vizsgalnak meg, majd az elmondottaknak megfeleloen cselekszel (azaz: a megadott idopontra odamesz a penzzel). Pont ezt csinaltam legutobb. Ilyen 10k huf korul lesz, megnezik latsz-e, hallasz-e, oszt kb mehetsz is.
jan. 28. 16:01
10/17 kutyafule4 válasza:
Mintha már írtál volna ki kérdést, de még mindig nem fér a fejembe, hogy orvoshoz hova mész, ha itt élsz de nem vagy bejelentve?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!