B-jogsihoz hogy szerezzek orvosi alkalmassági igazolást?
Figyelt kérdés
Magyar állampolgár vagyok és itt élek,de külföldön vagyok biztositva és ott van a háziorvosom.
A magyar autós iskola nem fogadja el a külföldi háziorvos igazolását.
Mit tegyek, hogy lehetne megoldani?
jan. 28. 15:45
11/17 anonim válasza:
Már csak azt nem értem, hogy diákként hogy vagy külföldön biztosítva, ha itthon élsz. 1, 8 vok. Mert a két gyerekem, kiskorú, itt él, alapból magyar tb-je van, hiába ingázik át a két szülője.
12/17 anonim válasza:
Mondom, random doki. Tokmindegy hol laksz, hol a haziorvosod, vagy-e biztositva akarhol. Mindenkeppen fizetni kell es nem fogja erdekelni ki fia borja vagy.
Es kulfoldi allampolgar is nyugodtan szerezhet Magyarorszagon elso jogsit, ha itt el.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, holnap felhivjuk apukám magyar háziorvosát.
jan. 28. 16:47
14/17 A kérdező kommentje:
10-es, én nem írtam ki még ilyen kérdést, de egyébként úgy lehetseges, hogy külföldön születtem, ott lett gyerekorvosom és mivel még nem vagyok 18, ott is maradtam és ott vagyok biztositva havi összegért. A gyermekorvos közel van, ismer születésem óta, a szuleim jobbnak lattak ha oda járok amig 18 leszek. Egyébként kettős állampolgár sem vagyok, csak magyar.
jan. 28. 16:50
15/17 anonim válasza:
2-es írtam privit, légyszives nézd meg. Köszi.
16/17 anonim válasza:
Jav: 4-es írtam privit, légyszives nézd meg. Köszi.
17/17 A kérdező kommentje:
Hátha érdekel valakit a megoldás: EU-s biztosító kartyaval is lehet orvosi alkalmasságit kapni, csak nem minden orvos tudja, hogy be lehet írni a TAJ szám helyére. Meg kell keresni az ebben gyakorlott orvost és oké a dolog. Ma megcsináltuk.
jan. 31. 20:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!