Kresz-ben a vizsgán egy az egyben ugyanazok a kérdések/válaszok?
Itt egyedül te vagy hülye. A koppra ugyanazok a kérdések azt jelentenék, hogy azt a vizsgasort fogod kapni, amit gyakorolsz, de az tuti nem fog bekövetkezni, minimum 25-30 kérdést megváltoztatnak pont azért, hogy a magadfajta gyökerek ne tudjanak így készülni. Sőt, általában a vizsgán máshogy vannak megfogalmazva ugyanazok a kérdések pont azért, hogy aki reflexből válaszol, az belebukjon.
Durván 11 EZER kérdés van a rendszerben, ebből kapsz véletlenszerűen párat, kategorizálva (pl. biztosan lesz elsőbbségadásról benne, akármilyeneket is dob eléd a gép).
Ahogy leírták: tudni és érteni kell, nem bemagolni. Másképp eszedbe se jusson kimenni az útra.
Pont az a trükk nem működik, hogy a kérdés eleje ismerős, puff mehet a megszokott gomb. Lehet akár hat egyforma kérdés is, amelyek között csak egy szó, egy vessző, egy lényegtelennek tűnő elem tér el. A válasz meg ezektől az eltérésektől függ.
És teljesen azonos közlekedési helyzet is lehet többféleképpen megkérdezve.
Most bizonygatod a saját fogalmatlanságodat!
A kérdések a vizsga és a gyakorlórendszerben TELJESEN UGYANAZOK!
„17/17 anonim ***** válasza:
Most bizonygatod a saját fogalmatlanságodat!
A kérdések a vizsga és a gyakorlórendszerben TELJESEN UGYANAZOK!”
Régen vizsgáztam, nem a mai rendszerben, és nem volt online lehetőség.
De úgy tudom, a gyakorló programba nem kerül bele az összes kérdés.
Amikor én vizsgáztam még nem volt ilyen hogy tudjuk a kérdéseket meg a válaszokat is.
Nekünk megkellett tanulni és úgy kitölteni a papirt.
És aki megtanulta az hiba nélkül átment.
AZtán meg csodálkozunk meg szörnyúlködünk hogy ennyi súlyos baleset van naponta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!