Kresz-ben a vizsgán egy az egyben ugyanazok a kérdések/válaszok?
A lehető legjobb tanácsot adták neked. Őszintén kívánom, a módszerrel bukj meg. Senkinek hiányzol az utakon!
Pont miattatok lett felturbózva a kérdések száma eszméletlen sokra.
Tudod, amikor majd vezetsz, nem egy perc gondolkodási időd lesz, hanem ezredmásodperc. És nem ABC gombokat kell nyomni. És a rossz felelet életekbe kerülhet.
A szabályrendszer egészét kell alaposan megismerni, és megérteni. Ha így teszel, akkor úgy is hibamentes lehet a vizsgád, ha soha egyetlen kérdést sem láttál még.
Igen, lesznek ismerős kérdések, vagy legalábbis ismerős szituációs kérdések.
De nagyon elkéstél, ha ma kezdesz teszteket csinálni, az előző két héteben minden nap kellett volna 4-5 darabot lenyomni.
3-as vagyok!
Miért lettem lepontozva?
Teljesen egyeznek a vizsga kérdesei az E-Titános kérdésekkel. Ugyanbból az n kérdésből kapsz próbavizsgán és a rendes vizsgán is. (n€N)
Más kérdés, hogy annyiszor nem tudod kitölteni, hogy az összessel találkozz.
A vizsgámból anno ~50 pont olyan volt, amivel találkoztam a tanulás során próbavizsgában korábban.
Tehát akkor csak nem koppra azok vannak, mivel nálad is voltak eltérések. Meg kéne tanulni fogalmazni, aztán okoskodni.
Ennyire hülye nem lehetsz, már bocsánat!
Ami kérdést a vizsgán kapsz, azt mindet kaphattad volna a próbavizsgán is!
A kérdések ugyanazok mind a vizsga, mind a gyakorlófelület rendszerében!
Sőt az adott kérdésre adható válaszok is ugyanazok, maximum más sorrendben!
Ha végtelen próbavizsgát csinálnál, akkor nem lenne olyan kérdés amivel nem találkoztál!
Tehát koppra ugyanazok a kérdések vannak az éles vizsgán is!
Q.E.D.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!