Hogyan vegyem rá apum?
15 éves vagyok. Na szóval motorozni szeretnék(falun, vannak olyan helyek, földes út, kis utca stb.ahol nincs rendőr), és anyum megengedné meg minden, csak apám nem.
Más korombeliek már ladáznak, meg simpsonoznak, de nekem sajnos nem engedik:S:S
nem simpson, hanem simson....
nem véletlenül van a jogsi(pénzlehúzáson kívül)
egy ideig én is azt hittem földúton nincs rendőr, nincs a nagy fszt...
13 évesen akkor tiltottak el 2 évre, és megbüntettek(vagyis szüleimet) ha jól tudom 60e forintra, lehet h apud ezért nem enged...
fél év mulva leteszed az a1 jogsit, és akkor nem kell cidrizned hogy belefutsz egy rendőrbe.
16/f
Nálunk anyám nem örült hogy motorozok, apámat nem zavarta.
2 évig motoroztam jogsi nélkül a faluban és rendört nem láttam.
Kérdező: miért tévednek az ilyen fiatalok, mint te is akkorát, hogy a jogsi csak a rendőr "ellen" kell?
Értem én, hogy földút, meg puszta, meg sehol egy gyalogos és/vagy egyéb jármű, de ha mégis? Ha másban vagy magadban kárt csinálsz? Amíg nem vagy 18, apád megy börtönbe ha bármi balul sül el, ő fogja a gatyáját is kifizetni a gondatlanságod/dilettanciád miatt. Ha megengedné neked, a felelőtlenséged erősítené, ami így se kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!