Most leszek 15 éves 2 hét múlva, és szeretnék egy orr pc-t! Nem nagyot, csak egy egészen aprót, apum azt mondta h majd ha 15 leszek, de ígysem engedné meg sztem! Hogy vegyem rá? Jah és egyedül meg nem csináltatom csak úgy meg, nem vok olyan!
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 15:07
1/2 anonim válasza:
Az a 2 hét ide vagy oda. Azért mondja csak mert húzni akarja az időt, hátha elég érett leszel ahhoz, hogy ne csináltasd meg.
Nekem szemöldök piercingem volt anyám 17 évesen sem engedte meg, ezért azt mondtam neki, hogy ne aggódjon ezt bármikor kivehetem ha megunom.
Így nagy nehezen megengedte.
2/2 anonim válasza:
nekem is volt pc-m és 2-3 év után már nemtetszett kivettem és csunya heg maradt ott úgyhogy csak akkor csináltasd meg ha már 100% -ig biztos vagy benne hogy tetszik és nem divatból csináltatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!