Túra endúrót szeretnék és két típuson gondolkodom: Aprilia Pegaso 650, Honda Transalp 600 1997-99 modellév. Melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
Érvek, ellenérvek, tapasztalatok érdekelnek. Típushibák, kényelem két embernek, stb...2011. okt. 27. 15:27
2/8 anonim válasza:
Én is inkább a Hondára szavazok de az XRV 650 vagy 750 Africa Twin-re!
3/8 anonim válasza:
Egyértelműen Honda...egy legendás gépről van szó.:)
Én is pont ezeket nézegetem mostanság,csak nekem még ott van a CBF 600as is ami ugyan nem enduró,de sokkal jobban tetszik.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, de "Érvek, ellenérvek, tapasztalatok érdekelnek. Típushibák, kényelem két embernek, stb..."
Tehát leírtátok, hogy Honda, de miért? Lehet legendás és? Egyértelműen honda. Jó de miért? Mi a baj az apriliával, miért gondolják, hogy a honda jobb? Ez olyan olasz / francia autó sztereotípia, vagy valaki tényleg tud konkrétumokkal szolgálni....?
2011. okt. 28. 10:57
6/8 A kérdező kommentje:
"totalbike népítélet" Már voltam, de az apriliából kevés van és elfogultak, a hondához meg semmi. Újabb a kérdésre adott válasz? Valakik csak tudnak a feltett kérdésre érdemben is válaszolni...
2011. nov. 1. 13:02
7/8 anonim válasza:
Most hiába írja valaki hogy, : honda vagy aprilia... lehet az akármi ha lesz*rták és nem tartotték karban. Mindegy melyik, ha nem zörög-füstöl és megy rendesen akkor nem foghatsz nagyon mellé. Méress egy kompressziót ha nagyon óvatos akarsz lenni.
8/8 anonim válasza:
Nekem ilyen Apriliam van csak hatszázasba. Rendesen karban van tartva, nagyon megbizható még soha nemhagyott ott sehol pedig elég sokat járok vele hosszabb turákra, erőre is eleg sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!