Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért nem tudok ráérezni a...

Miért nem tudok ráérezni a vezetésre??

Figyelt kérdés

Már a 10 órám volt ma,megvolt már az y megfordulás, parkolások és minden más a tanpályán... De egyszerűen még a kuplungolást és a pedálokat sem érzem, nem hogy ezeket összehangolni...

Konkrétan ha nem padlózza le az oktató a kocsit telibeverem az oszlopot 🤦‍♂️

A családban nincs kocsi, emiatt nem is tudtam gyakorolni korábban semmilyen módon, ebből kifolyólag teljesen analfabéta vagyok ezen a téren, valamint nem tudom megosztani a figyelmemet sem

Attól tartok, hogy ebből automata kocsi lesz és ezt mindenképp szeretném elkerülni, mert a teljes mechanizmust akarom megtanulni..

Valami segítség /tanács??

2020. nov. 11. 17:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Valts oktatot, mert igy csak a penzed megy feleslegesen, es gyomorideggel fogsz jarni, es megjobban balfsz leszel.

En elso oran lecsereltem az oktatot, a masodikkal meg nevetgelve vezettunk, elsore meg is lett

2020. nov. 16. 20:18
 12/20 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy már váltottam egyszer autósiskolát(a réginél még nem vezettem) és így kerültem hozzá...

De talán megbántam, viszont muterék azt mondják, hogy mostmár sehova... bírjam ki valahogy🙄

2020. nov. 16. 20:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Mindegy mit mondanak, mindenképp válts.

Így csak elbszod a pénzt, időt, de nem fejlődsz rendesen. Ráadásul még stresszes is leszel.

2020. nov. 16. 20:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is sokat ügyetlenkedtem, volt, hogy majdnem balesetet okoztam, de az oktatóm rátermett volt, korrigált, majd az egészet elütötte egy viccel. Sokat jelent, ha az órák jó hangulatban telnek és az oktató nem húz le sem anyagilag, sem idegileg. 50 óra amúgy nem lenne sok, én a 48. órában vizsgáztam, nulláról kezdtem munka mellett, 30 év feletti életkorban (8. válaszoló vagyok).
2020. nov. 17. 17:56
 15/20 A kérdező kommentje:

Mivel a szülők állják az egészet, emiatt nincs lehetőségem váltani

(mondtam nekik, de idegesen mondták, hogy nem is gondoljak megint a váltásra)...

Csak én ennek az egésznek

örömmel vágtam neki,minden vizsgám elsőre meglett,alig vártam, hogy autóba üljek és vezethessek.

Most a vezetésnél meg már a 12.óránál gyomorgörccsel és félve megyek mert csak a negatívat kapom és semmi sikerélmény

2020. nov. 17. 19:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát, pedig mondd el nekik ahányszor csak tudod, hogy így sokkal nehezebben fogsz levizsgázni és sokkal több pénzbe fog kerülni nekik a végén.
2020. nov. 17. 19:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem, miért jó egy szülőnek (én is az vagyok), ha ilyennel szívatja a gyerekét. Meg ezzel saját magát is, mert vacak színvonalú oktatásért adja ki a pénzt, amikor ugyanannyiért lehetne jobbat is kapni. Én a helyedben azért elbeszélgetnék velük, hogy gondolják át még egyszer ezek fényében is a dolgot. (6, 16-os vagyok)
2020. nov. 17. 19:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Énis leültem, elbeszélgettem velük és az volt a válasz hogy nekem bem tetszik semmi, mindig ez van... És én akartam már egy szer váltani(mert nem kaptam oltatót 3 hónapon keresztül) és így kerültünk,azt mondják ezt főztem akkor ennek igyam a levét, mert már ígyis 120-at kifizettek rá
2020. nov. 17. 20:12
 19/20 anonim ***** válasza:
A barátnőm egyébként pont egy ilyen oktató miatt adta fel az első sikertelen vizsgája után. 60 órát és egy rakat pénzt ölt bele, most meg gondolni sem akar arra, hogy visszamenjen vezetni (8 és 14-es válaszoló vagyok). Még velem sem akar gyakorolni, ha beül a vezető ülésbe, egyszerűen elkapja a gyomorgörcs. Meggondolnám a helyedben az oktató váltást, nem lenne jó, ha az oktatód minden motivációd elvenné.
2020. nov. 18. 17:15
 20/20 A kérdező kommentje:
A 20.órámnál még mindig nem tudtam ráérezni és összehangolni az egész mozgást, úgyhogy azt látom reális opciónak, hogy levizsgázok automatán... Aztán 1-1,5év rutinszrzés után csinálok egy különbözetit manuálisra
2020. nov. 28. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!