Miért nem tudok ráérezni a vezetésre??
Már a 10 órám volt ma,megvolt már az y megfordulás, parkolások és minden más a tanpályán... De egyszerűen még a kuplungolást és a pedálokat sem érzem, nem hogy ezeket összehangolni...
Konkrétan ha nem padlózza le az oktató a kocsit telibeverem az oszlopot 🤦♂️
A családban nincs kocsi, emiatt nem is tudtam gyakorolni korábban semmilyen módon, ebből kifolyólag teljesen analfabéta vagyok ezen a téren, valamint nem tudom megosztani a figyelmemet sem
Attól tartok, hogy ebből automata kocsi lesz és ezt mindenképp szeretném elkerülni, mert a teljes mechanizmust akarom megtanulni..
Valami segítség /tanács??
Valts oktatot, mert igy csak a penzed megy feleslegesen, es gyomorideggel fogsz jarni, es megjobban balfsz leszel.
En elso oran lecsereltem az oktatot, a masodikkal meg nevetgelve vezettunk, elsore meg is lett
Az a baj, hogy már váltottam egyszer autósiskolát(a réginél még nem vezettem) és így kerültem hozzá...
De talán megbántam, viszont muterék azt mondják, hogy mostmár sehova... bírjam ki valahogy🙄
Mindegy mit mondanak, mindenképp válts.
Így csak elbszod a pénzt, időt, de nem fejlődsz rendesen. Ráadásul még stresszes is leszel.
Mivel a szülők állják az egészet, emiatt nincs lehetőségem váltani
(mondtam nekik, de idegesen mondták, hogy nem is gondoljak megint a váltásra)...
Csak én ennek az egésznek
örömmel vágtam neki,minden vizsgám elsőre meglett,alig vártam, hogy autóba üljek és vezethessek.
Most a vezetésnél meg már a 12.óránál gyomorgörccsel és félve megyek mert csak a negatívat kapom és semmi sikerélmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!